Както медията ни съобщи, чрез новата услуга, читателите имат възможност

...
Както медията ни съобщи, чрез новата услуга, читателите имат възможност
Коментари Харесай

Уникално за страната: Читатели от Варна получават денонощно книги без да влизат в библиотеката!


Както медията ни заяви, посредством новата услуга, читателите имат опция да получават декларираните от тях до 5 броя книги когато и да е на денонощието както през работните, по този начин и през почивните дни.

Проектът, който е първият по рода си в страната, се осъществя с финансовата поддръжка на евродепутата от ЕНП/ГЕРБ и дипломат на библиотеките в Екологичен потенциал Емил Радев. Новата услуга БиблиоМат разрешава на читателите, създали електронна поръчка, да получат на имейл противоположна информация за номера на клетката, откъдето със съответния код за достъп през идващите 48 часа ще могат да вземат мечтаните материали.

Новата услуга е израз на напъните на Регионалната библиотека " Пенчо Славейков " да реализира своята активност оптимално гъвкаво и налично, изключително в изискванията на пандемия, която промени метода на живот и работа на хората.

Повече за новата услуга споделиха през днешния ден Кристияна Димчева, специалист в библиотеката, Радка Калчева, шеф на културната институция, евродепутата Емил Радев и депутата и някогашен шеф ан библиотеката - Емилия Милкова. 

Миналата година в библиотеката бе въведена друга неповторима иновация, за която показа през днешния ден Радка Калчева. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР