Както медията ни информира, ден по-рано пропадна и част от

...
Както медията ни информира, ден по-рано пропадна и част от
Коментари Харесай

Започна ремонт на пропаднали участъци от Шишковата градинка и около нея


Както медията ни осведоми, ден по-рано пропадна и част от пешеходната зона към учебно заведение " Климент Охридски ", която също бе актуализирана като част от плана за рехабилитацията на ул. " Михайл Колони " и пространството към нея. 

Днес служащи на компанията реализатор, която прави ремонта в зоната, бяха на място, с цел да отстранят проблема. Според тях причина за пропадането са петметровите ровове, които бяха направени в търсене на подземната археология. Проливните дъждове са провокирали слягане на земните маси и по този начин се е стигнало до хлътването на две места на самия площад с Водното огледало.  

От дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ в Община Варна обясниха за медията ни, че екип на компания ДЗЗД " Девня трейд зебра ", която е направила ремонт на ул. " Колони “, към този момент е направил оглед на пропадналите сектори.

Причината се обяснява. Ремонтът, който към този момент стартира, откакто дъждът във Варна спря, е за сметка на компанията реализатор, защото обектът е в гаранция.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР