Както и се очакваше, едни от гостите на вчерашния State

...
Както и се очакваше, едни от гостите на вчерашния State
Коментари Харесай

Konami представи ново видео към Silent Hill 2 Remake

Както и се очакваше, едни от гостите на вчерашния State of Play бяха Konami. По време на събитието те зарадваха феновете на Silent Hill не с една, а с две положителни вести. Първата е обвързвана с появяването на Silent Hill: The Short Message. Става дума дребен план, целящ да запознае тези, които не са играли игрите от поредицата с тях. Silent Hill: The Short Message е безвъзмездна и към този момент е налична за притежателите на PlayStation конзоли. Играта споделя съвременна история за ужасните последствия, които могат да окажат обществените мрежи на един младеж.

„ Искахме да създадем един нов, съвременен Silent Hill “, разяснява Мотои Окамото, продуцент в Konami. „ За тази цел ние изследвахме опциите да сложим тук актуалните проблеми. В края взехме решение да покажем по какъв начин днешните младежи споделят онлайн и посредством телефоните си и по какъв начин това може да се вкара в психическа история на ужаса. Така да вземем за пример е плашещо за обществените мрежи е, че даже и дребните самостоятелни мнения могат последователно да станат всеобщи. Да се натрупат и натрупат, до момента в който се трансфорат в онази голяма вълна от ненавист, която се стоварва над вас “.

Освен представянето на Silent Hill: The Short Message, Konami показаха и ново видео към римейка на Silent Hill 2. Трейърът се концентрира над другите комбат механики и оръжията, които ще може да употребявате. Краткото видео ни показва някои от ужасяващите чудовища, с които ще се сблъсквате на фона музиката на Акира Ямаока.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР