Както и другите растения от тази група, тиквата има диуретично

...
Както и другите растения от тази група, тиквата има диуретично
Коментари Харесай

Чаят От Тиквени Семки Е Безценен! Чисти Кръвоносните Съдове И Пази Простатата, Но Се Приготвя С Този Трик!

Както и другите растения от тази група, тиквата има диуретично и жлъчкогонно деяние. Тя усъвършенства перисталтиката на червата. Все отново е рационално да не прекаляваме, в случай че сме склонни да образуваме газове.

Това нейно деяние не се демонстрира, в случай че консумираме недопечен сок от тиква, който апропо има напълно допустими вкусови качества. Можете да си приготвите потребен чай от тиквени семки. Освен че оказва помощ при увеличена простата, вълшебната течност почиства и кръвоносните съдове.

Ето по какъв начин се прави потребният чай от тиквени семки:

Изсипете 1 дребна шепа сурови тиквени семки в 200 мл кипяща вода. След това оставете сместа да се охлади за 15-20 минути и прецедете. Препоръчително е да пиете от този чай по 1 чаша дневно. Не след дълго проблемите, свързани с простатата, ще изчезнат.

Чаят от тиквени семки дейно понижава и равнищата на кръвната захар. Домашният лек отстранява риска от появяването на гaстрит и пoчиства кръвoносните съдове, написа Ко4.

Забележка:

Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР