Както и да е организирано пространството, всъщност най-важното е чантата

...
Както и да е организирано пространството, всъщност най-важното е чантата
Коментари Харесай

Малката вселена на дамската чанта - II

Както и да е проведено пространството, в действителност най-важното е чантата да е комфортна и движимостите да се откриват елементарно. Всички сме били очевидци или персонално ни се е случвало дълго време да не съумяваме да открием ключовете или плейъра си. Накрая се оказва, че са на дъното, затрупани от безчет други неща. Ако се уморите да търсите, постоянно може да приложите най-ефективния способ за разкриване – хванете чантата за дъното и изсипете цялото й наличие върху гладка повърхнина, от където умерено може да намерите търсеното.

Подредбата на чантата, също като реда в дома ни, зависи доста от навременното изгасяване на пожарите в така наречен горещи точки. Не позволявайте да се натрупват непотребни документи, касови бележки, изхабени писалки, празни пакетчета от дъвки или блистери аналгин. Изхвърляйте ги в точния момент или просто ги сортирайте, само че на отредените за това места. Когато подреждате, наложително отделяйте парите от персоналните документи. Ако ги държите дружно в портфейла, рискувате при кражба да се разделите с всичко скъпо вкупом.

Да създадем втори опит – вгледайте се в чантите на дамите, които минават по улицата, какви са те, по какъв начин наподобяват притежателките им. Чантата може да бъде лакмус за статута на дамата в обществото или просто нормално парче плат с цип и копчета. Чантата може да е значим фешън аксесоар, символизиращ грациозност и финес. Има модели, наподобяващи на ювелирни полезности, с които дамите изпъкват по несравним метод. Има и сходни на плюшени кучета и котета, коли, обувки, разполовени кокосови орехи, свързани с цип, с текстилни отпечатъци на остарял тв приемник или кухненско ренде, с катинари вместо клипси, железни шипове и какво ли още не.

Чантата е забавна опция да се покаже възприятието за комизъм, любовта към детайлите или към избран цвят. Допълнителното декориране с шалове, значки или висулки приказва за предпочитание за автентичност и очебийно друг тип. Нацепените дръжки и протритата повърхнина по вътрешната страна пък демонстрират, че чантата се употребява постоянно и е по-скоро нужда, в сравнение с фешън аксесоар. Следите от всекидневното прилагане демонстрират, че чантата не се съчетават цветово с други аксесоари. За притежателката на такава чанта стилните трендове не са толкоз значими. На първо място за нея е удобството и функционалността.

Фетиш, недостатък, уязвимост, обич или нужда няма значение, факт е, че в днешни дни е мъчно да се види жена, която не носи дребните си секрети, сили и недостатъци в чанта през рамо.

Продължава: Малката галактика на дамската чанта
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР