Както добре знаем, жените са истински запалени по чантите и

...
Както добре знаем, жените са истински запалени по чантите и
Коментари Харесай

Как да изберем правилната чанта за различни визии

Както добре знаем, дамите са същински запалени по чантите и обувките, като множеството от тях имат богати сбирки с сходни аксесоари. Повечето от тях непрекъснато имат желанието да ги сменят, като ги носят и в разнообразни комбинации, впечатлявайки останалите със стила си. Това е и главната причина, заради която дамите толкоз постоянно обновяват своите сбирки от дамски чанти .

Вярно е, че вярно определената чанта има силата да подчертае даже по-семпъл тоалет. Освен това, другите чанти могат да трансформират стила даже на едно и също облекло. Има голям брой фешън трикове, които могат да се приложат благодарение на чантите. Ето за какво подбрахме някои значими правила за избор на дамска чанта съгласно вашия тоалет.

Правилната чанта за ежедневния тоалет

В един характерен ден, когато излизаме от у дома за извършване на покупки или административни действия, имаме потребност от чанта за извършване на покупки или огромна чанта, която обаче е също по този начин просторна и практична. Изберете такава в безпристрастен цвят, който няма да ви основава проблеми при съчетанието му с останалата част на тоалета. Можете да допълните чантата си с чифт дамски боти . Ако имате по-консервативно мислене и по-скромен дрешник, най-вече в неутрални нюанси, можете да изберете чанта в по-смел цвят или с елегантен принт, който ще добави сила и характерност към ежедневния ви тоалет. В онлайн магазините можете да откриете многообразие от модели, които да ви вдъхновят.

Офис чантата

Когато отивате в офиса, имате потребност от облекло, което ви подсигурява както жанр и комфорт, по този начин и избрана умереност. Сравнително елементарно е да постигнете сходна визия с прилепнала рокля и блейзър, или с чифт тесни панталони и идеално скроена риза. За тези типове тоалети ви е нужна приблизително огромна, твърда чанта с къси дръжки. Не забравяйте да изберете модел от естествена кожа, а в случай че обичате да притегляте вниманието, заложете на подобен с дискретни железни аксесоари. За предпочитане е да заложите на неутрални цветове или приглушени нюанси. При никакви условия не съчетавайте крещящи чанти с щампи или вериги с вашето офис облекло.

Вечерната чанта

За празненство тоалети, събития или вечер на открито в града, имате повече независимост в избора си и опция да тествате творчеството си. Обикновено за вечерните тоалети би трябвало да обърнете внимание на всички елементи, от дамското долни дрехи до бижутата и аксесоарите. Затова изберете безшевно поддържащо долни дрехи, което няма да прозира през деликатните тъкани.

Вашите бижута би трябвало да дават отговор на типа на празненството. Можете да заложите на една впечатляваща огърлица или да изберете комплект фини бижута с гривна, висулка и обеци в същата гама.

Що се отнася до чантата, можете да изберете твърда микро чанта, огромен клъч или чанта вид кутия, кожена чанта с верижка или всеки различен модел с дребни размери, допълнен с катарами или вериги. В такива тоалети можете да играете и с цветовете. Имате свободата да комбинирате най-смелите цветове с вечерното си облекло и да наблегнете оригиналността си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР