Както бяха обещали, създателите на портативната геймърска конзола Smach Z

...
Както бяха обещали, създателите на портативната геймърска конзола Smach Z
Коментари Харесай

Обявиха цената на конзолата Smach Z

Както бяха дали обещание, основателите на портативната геймърска подпора Smach Z демонстрираха на изложбата Embedded World ранния първообраз на своето устройство, обявено още през 2014 година.
За страдание, разработчиците не са съумели да довършат работата по първия пример и показаният на MWC 2018 първообраз е по-скоро макет на конзолата и не е елементарно да се реши тъкмо по какъв начин ще наподобява това устройство.



Порталът ComputerBase означи, че прототипът е с прекомерно огромни размери, което не е за удивление, тъй като са сложени две дънни платки. Дизайнът наподобява на дизайна на предходните версии, а новото е увеличеният до 6 инча диагонал на екрана.



Може би най-важното е, че бе оповестена цената на портативната подпора. Версията с 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск коства $600. Вариантът с 8 GB оперативна памет, 128 GB флаш-диск и уеб камера с резолюция 5 мегапиксела е с цена $900. Няма по какъв начин да не отбележим, че най-близкият съперник в лицето на Nintendo Switch се предлага при цена $300.



Очаква се портативната геймърска подпора Smach Z да се появи в електронните магазини до края на тази година.

Smach Z се базира на показаната наскоро система-върху-чипа AMD Ryzen Embedded V1605B. Тази SoC наподобява на мобилния процесор Ryzen 5 2500U и разполага с четири процесорни ядра с подръжката на многопоточна работа, плюс графичен ускорител Radeon Vega 8.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР