Както БЛИЦ вече писа 9-годишно момче от Македония припадна в

...
Както БЛИЦ вече писа 9-годишно момче от Македония припадна в
Коментари Харесай

Още кошмарни подробности за смъртта на 9-годишното дете в курорта Боровец

Както БЛИЦ към този момент писа 9-годишно момче от Македония припадна в курорта Боровец и умря в болничното заведение в Самоков. Трагедията потресе курорта.

Туристи с смут разясняват, че това е втората гибел на дете в границите на 3-4 дни. Информацията за гибелта на македончето е доказана от полицията. По първични данни детето е колабирало в региона на курорта, където е било с татко си . Той се обадил на тел. 112. Вероятно е получило остра хипогликемична рецесия. Колабирало е в региона накабинковия въжен превоз „ Мартинови бараки”. Сред туристите в близост имало двама лекари, които незабавно пробвали да реанимират момчето до идването на Спешна помощ. По пътя към болничното заведение обаче то умряло, написа " Вяра ".

„ Детето е имало заболяване. Баща му сподели, че и различен път се е случвало да припада, само че този път е било по-различно. Цял ден е карало ски. На място пристигна и доктор анестезиолог. Направен му бе и сърдечен масаж”, описаха очевидци.

Екип на Планинската избавителна работа с началник Петър Терзийски е оказал подпомагане за превозването му до болничното заведение. Предприети са всички процесуално-следствени дейности за изясняване на аргументите и събитията по случая.

Припомняме, че в петък при драматичен случай още веднъж на Боровец умря и дребният наследник на транспортния министър Ивайло Московски. Семейството почивало на Боровец, а Московски и синът му се возели на моторна шейна в региона на хижа „ Чакър челник “. По-късно от МВР-София оповестиха, че най-вероятната причина за случая е грапавина на трасето за моторни шейни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР