Какъв ще е животът във Фермата“ по bTV - прекрасно

...
Какъв ще е животът във Фермата“ по bTV - прекрасно
Коментари Харесай

Канатица“ се измъкна от ада“ след решителна битка във Фермата“

Какъв ще е животът във „ Фермата “ по bTV - прелестно прекарване или тежко тестване, зависи само от силата, волята и мотивацията на участниците. След като дълги дни се мъчи при мизерни битови условия, тим „ Канатица “ ненадейно се окуражи да промени обстановката и съумя да се измъкне от „ пъкъла “. Червеният отбор постави завършек на дългата си серия от загуби откакто означи решителна победа над конкурентните си от „ Елбетица “. За премия неговите представители бяха изпратени в „ парадайса “ и отсега нататък ще разполагат с всички улеснения. Представителите на падналия отбор пък ще живеят в „ пъкъла “, където не са стъпвали до момента.    

Рокадата сигурно ще провокира разтърсвания и ще повдигне доста въпроси. Ще станат ли съотборниците в „ Канатица “ по-високомерни, когато получат всичко? Ще се подтиснат ли играчите от „ Елбетица “ от лишенията или, тъкмо противоположното, още повече ще се надъхат за победа? Следващите седмици дават обещание трагични обрати, нови водачи и непредвидени ходове.  

Битката за привилегия, след която двата тима смениха местообитанието си, се оказа същинско тестване за сетивата. В нея главната задача на тимовете беше да вършат „ бомби “ от тор и да ги вкарват в панер. „ Канатица “, които за пръв път от началото на риалитито съумяват да се сплотят и да разпределят вярно постовете си, се оправиха доста по-бързо и се насочиха към новия си, комфортен дом. „ Слънцето изгря, портите на парадайса за нас са отворени! От гетото отидохме в „ Бевърли Хилс “, разяснява земеделецът Кенан Асил.

„ Елбетица “ се пробваха да запазят хладнокръвие при влизането в „ пъкъла “, където ги чакаха кревати с голи пружини, кални подове и нищожна храна. „ Смятам, че имаме страховит дух и играчи, и ще се надигнем от това рухване “, разяснява артистът Петър Петров. „ Тази бедност ме кара да усещам, че играта в този момент стартира. Доста хора в тима към този момент са по-изнервени, уповавам се да потушим пристрастеностите “, добави актрисата Валерия Колева.  

В понеделник двата конкурентни тима ще се изправят пред още по-голямо тестване - отборния елиминационен двубой, след който един от участниците ще напусне „ Фермата “ вечно. От страна на „ Елбетица “ на Арената ще излязат артистът Петър Петров, продавачката на цветя Емилия Георгиева и софтуерният инженер Моника Пепеланова. „ Канатица “ ще разчита на оператора на пристанище Георги Петров, притежателя на автокъща Лилия Ел Абани и учителката Теодора Тръндева. Претендентите за славата ще би трябвало са покажат умения в преместването на чували, коването на дъски и пирони, стрелбата с огромна прашка и цепенето на ритловици, а също и познания на въпросите от Алманаха.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР