Какъв е смисълът на ? Всички го разбираме по различен

...
Какъв е смисълът на ? Всички го разбираме по различен
Коментари Харесай

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

 scale_1200

Какъв е смисълът на? Всички го разбираме по друг метод и го намираме в безусловно разнообразни неща. Всеки знак на зодиака сплотява общи стремежи и желания. Защото по този начин ни се желае да намерим призванието си в живота и да живеем на драго сърце всеки ден.

Животът е един и той би трябвало да се изживее по този начин,  че по-късно да останат колкто се може по-малко съжаления. По-добре е да се предотврати бедата, в сравнение с да се заплаща дълго за грешките. Може би, именно  това е  хороскопът на ориста, който ще покаже пътя към щастието. И вие, заобикаляйки заплахите и изкушенията, ще намерите своето предопределение в този свят.

Овен

Защо пребивавам? Този въпрос вълнува всички Овни от най-ранните им години. Те се пробват да разширят границите си, непрестанно търсейки нови усещания. Хващайки се  за всичко поред с вярата да изпитат нови чувства и да намерят предназначението си. Имайте самообладание и спрете да потвърждавате на другите каквото и да било. Вече знаете всички отговори, те са в сърцето ви.

Телец

Ах, тези изкушения, които преследват Телеца. В устрема към финансова непоклатимост е толкоз елементарно да се загуби нещо в действителност значимо. Благородството е присъщо за вас от раждането ви, не го подценявайте. Доброто постоянно бива възнаградено, а за злото човек би трябвало да заплаща скъпо. Плащането на сметките идва, когато минимум очаквате. А всички мечтани съкровища при всички случаи ще доплуват в ръцете ви.

Близнаци

Двойствеността на Близнаци им пречи да се концентрират върху една задача. Тяхната орис е да реализират духовна връзка с висшите сили. Те са обзети  от естествено любознание, пробват се да опознаят всички аспекти на живота. Но е по-добре да смирите  своите разностранни пориви и да постигнете висши умения в една сфера. А отговорите ще дойдат, когато можете да ги приемете, не по-рано.

 орис

Везни

Балансът на бялото и черното е значим за Везни. Да гледат независимо на несправедливостта в света е отвратително за тях. Необходимо е да се разбере, че не може всеки да бъде модифициран, всеки човек има собствен личен метод на живот и той самичък прави своя избор. А да постановат своето мнение (макар и правилно), няма смисъл. По-добре е да се концентрирайте върху живота си, тъй като са ви дадени всички принадлежности за благополучие.

Скорпион

Огромната вътрешна мощ на Скорпионите отваря на практика всяка врата пред тях. Най-трудно е да успокоят вилнеещите демони вътре и да не последват пътя на заличаването. А помагайки на другите,  могат да утроят личните си сили и това ще им даде разбирането за същинската им орис.

Стрелец

Ако се занимавате с работа, която не носи наслаждение – това е еднакво на построяването на песъчлив палат. Рано или късно той ще се срине и ще остане – пустош. Знаете какво ви е на душата, развивайте се в тази посока и триумфът ви е сигурен.

Козирог

Невероятният самоконтрол дава на Козирозите всички козове в ръцете им. Основното нещо е да спрат да се оглеждат  и да не зависят от публичното мнение. Само вие сте стопанин на вашия живот и единствено вие решавате кои са вашите цели.

Водолей

Техният вътрешен свят е комплициран и неясен за болшинството. Често дейностите им не са разумни, а преценките са истински и правилни, само че прекомерно загадъчни за разбиране. Ако откриете способи за хармонично регистриране в обществото,  към този момент няма да сте спънка за постигането на личните си цели.

Риби

Твърде доста жертви! Животът за положителното на някого няма да ви донесе персонално благополучие. Хората са привикнали да вземат всичко от вас, като го одобряват за даденост. Но какво спечелихте вие? Помислете за вашите стремежи, не преследвайте илюзорно благополучие. Интуицията  няма да ви подведе, не подценявайте нейните сигнали.

По тематиката:

Жребият на Съдбата

 

В  антични времена имало земи, известни със своя умен държател. При него, в миналото бедните земи, опустошени от набези, доста скоро почнали да процъфтяват. Освен с мъдростта си владетелят на тези…

Цялата публикация

Физиката потвърди: Само вашите мисли основават вашата орис – никой различен!

 

Много хора споделят: самозаблуда е да се радваме на провалите и да благодарим за нещастията. Това е цялостна нелепост. И те са прави. Но истината носи ли им благополучие? Повечето…

Цялата публикация

Вашата орис в едно изображение: Тестът е прецизен на 98%!

 

Съдбата на индивида е многообразна и тайнствена. Но надали ще се откри човек,  който не би желал да огледа в  бъдещето и да се приготви за идни събития. Животът…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР