"Какао Бийч“ в курорта "Слънчев бряг" и бар "Хедон“ край

...
"Какао Бийч“ в курорта "Слънчев бряг" и бар "Хедон“ край
Коментари Харесай

Популистът WC продължава да вилнее по морето! Затвори още две заведения заради шума, докато междувременно плакне окото по знойни мадами!

"Какао Бийч “ в курорта "Слънчев бряг " и бар "Хедон “ край Созопол са затворени поради неспазване на Закона за шума, съгласно тоалетният министър Валери Симеонов.

Той заяви, че и на двете заведания са направени наставления, защото вдигали звук сред 23.00 часа и 7.00 сутринта. Предписанията обаче не били изпълнени и сигналите от живеещи и почиващи в региона траяли.

„ На 5 август е осъществена инспекция на РЗИ. И на двете места са открити мероприятия. Това са някакви концерти, с по няколко хиляди души, които са участвали в откритите площи на плажа и пред "Какао Бийч ", и пред "Хедон ". Разпоредено е прекъсването на звука, само че и на двете места е отказано такова деяние. Направено е наставление, че би трябвало неотложно да спрат звука, защото нарушават закона. Те обаче са траяли. Това докара до нуждата от издаването на заповеди за преустановяване употребата на тези два обекта”, сподели вицепремиерът Валери Симеонов.

Изглежда WC министърът към момента не е начесал мерака си да пощипва девойки по Черноморските курорти и ще го прави най-малко до края на сезона, под предлог, че работи. Пиар акциите нямат край, а вицето не стопира да отнася насмешки от страна на жителите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР