Как ветеран от морската пехота уби пастрока си с атомна танкетка

...
Морските пехотинци на Съединените щати научават собствените си уникални бойни
Коментари Харесай

Морските пехотинци на Съединените щати научават собствените си уникални бойни умения в процеса на превръщане в морски пехотинци, но атомната клинка е ход, който много от нас възприемат в младостта си. Оказва се, че това, най-страховитото и унизително от всички бойни изкуства, може да бъде също толкова смъртоносно, колкото и всяко друго движение в бойните изкуства.

На 21 декември 2013 г. ветеранът от морската пехота Брад Лий Дейвис научи това обезпокоително факт по трудния начин, или поне вторият му баща го направи. По време на битка с 58-годишния Денвър Лий Сейнт Клер, Дейвис вдигна по-възрастния мъж за бельото му и след това издърпа еластичната лента на бельото докрай над главата на Сейнт Клер.

За съжаление , този ход уби Сейнт Клер, което щеше да доведе както до обвинение в убийство от първа степен за Дейвис, така и до проучване на Националния институт по здравеопазване (NIH), първото по рода си проучване на wedgies – за да разбере как, по дяволите, това изобщо е възможно .

Дейвис каза на полицията, че никога не е възнамерявал да убие втория си баща. Човекът от Маклауд, Оклахома, просто се опитваше да го засрами, а атомен клин е точно това, което лекарят поръча, когато искате да накажете и унижите - ако лекарят е д-р Кеворкян.

Властите по онова време каза, че двамата мъже са прекарали нощта в ремаркето на Denver Lee St. Clair, докато майката на Дейвис се възстановява от операция на тазобедрената става в местната болница. Двамата мъже възнамеряваха да я посетят рано на следващата сутрин, но останаха до късно в разговор. В крайна сметка Сейнт Клеър започна да обижда майката на Дейвис.

Ветеранът от морската пехота казал на втория си баща, че е побойник, и нещата се превърнали в физически, според докладите. Дейвис каза, че вторият му баща станал и се опитал да го удари, но обученият пехотинец лесно преодолял атаката на втория си баща, оставяйки по-възрастния мъж на пода. Тогава Дейвис реши да добави обида към нараняването.

Докато Сейнт Клеър все още беше на земята, Дейвис издърпа бельото на стареца, традиционна танкетка. След това направи допълнителна миля, издърпвайки еластичната лента на бельото над главата на мъжа. След това направи снимка на инцидента. Някак си обаче групата си проправя път около врата на Сейнт Клер, прекъсвайки подаването на въздух и на практика го удушава.

Когато полицията пристига на мястото, Сейнт Клер е мъртъв и Дейвис е задържан . Прокуратурата вярваше, че нещата са повече, отколкото изглеждаха, вярвайки, че някои от раните на Сейнт Клер преди клина така или иначе биха го убили. Те обвиниха Дейвис в убийство първа степен, а медиите го нарекоха „убиеца с атомен клин“. Сейнт Клер и двамата се скараха по време на семеен спор. Дейвис искаше да се признае за невинен, защото е действал при самозащита, но доказателствата срещу него бяха силни.

В крайна сметка Дейвис се призна за виновен по по-леко обвинение, непредумишлено убийство първа степен, което включваше четири години лишаване от свобода, но съдията, произнесъл присъдата му, смята, че е действал с много повече злоба, отколкото четирите години биха го оправдали, и хвърли книгата по него. През 2015 г. Дейвис беше осъден на 30 години затвор.

След приключване на случая, Националните здравни институти направиха цялостен преглед на литературата около всички предишни световни проучвания на травми, свързани с wedgie.

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР