Как се вкарват 40 гола в 33 мача? Как, само

...
Как се вкарват 40 гола в 33 мача? Как, само
Коментари Харесай

Тренировки, медитация и пица-кебап: Тайната на Арлинг Холанд

Как се вкарват 40 гола в 33 мача? Как, единствено на 19 години, успяваш да привлечеш погледите на всички огромни футболни клубове? И по какъв начин по-късно се превръщаш във фактор в едно от най-трудните шампионати в света - Бундеслигата (5 гола в първите си 2 мача)?

Арлинг Холанд предлага медитация, тренировки, музика и... пица.

Пред формалния уебсайт на " Борусия " Дортмунд норвежкият младеж описа какво обича да прави преди мач и в свободното си време.



" Тренирам доста. Медитирам доста ", съобщи Холанд.

" Преди мач обичам да чувам музиката на норвежкия рапър Амара. Преди всеки мач чувам песента " Keep Dreaming " ( " Продължавай да мечтаеш " ) ", разкрива той.

Снимка: Reuters

А в свободното време?
Сменено име, 5 топки в леглото и " младият Златан ": Кой е Арлинг Холанд? "Борусия " Дортмунд заплати над 22 млн. евро за него, а той е единствено на 19 години
" Когато не съм на терена, играя ФИФА с момчетата. Любимата ми храна е пица-кебап "

Холанд към този момент се трансформира в любим на почитателите на " Борусия " Дортмунд, а името му скандират от " жълтата стена " - едни от най-атрактивните футболни последователи освен в Германия, а и в целия свят.

Снимка: Reuters

" Побиват ме тръпки. Да виждам " стената ", всички тези хора... ужасно е. Това е едно от най-хубавите неща в живота ми, почтено. Не мога да го опиша ", вълнува се и в този момент Холанд.
Това го може единствено Холанд! Норвежецът вкара два гола на "Пари Сен Жермен " и усъвършенства куп върхове
Въпреки че той мина в " Борусия " преди месеци, ползи от европейските грандове не липсват. Според медиите, за подписа на норвежеца ще се борят " Реал " Мадрид и " Манчестър Юнайтед ".

А дотогава, той поучава всички, тръгнали по неговия път:

" Бъдете гладни за триумфи! И постоянно преследвайте гола! "

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР