Как се краде по “харвардски от обществени поръчки?От обикновен шарлатанин

...
Как се краде по “харвардски от обществени поръчки?От обикновен шарлатанин
Коментари Харесай

КАК СЕ КРАДЕ ПО „ХАРВАРДСКИ“ ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ. ФОКУС – МОКУС, ШЕФ НА АГЕНЦИЯТА ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ СТАВА НАЧАЛНИК ОТ ЛИДЛ ПРОДАВАЛ ПРОБИОТИКА НА ПРОСТО/ТО/ КИРЧО

Как се краде по “харвардски ” от публични поръчки?

От елементарен самозванец става клоун -премиер и шефът на “Лидъл ” внезапно му пуска за продажба на първия рафт съмнителния пробиотик, който “произвежда ” от моркови, а Опра Уинфри го “рекламирала ”, но без да подозира.

Фокус – мокус!  И ортакът му, по стичане на събитията министър на финансите, назначава за началник на Агенцията за публични поръчки същия началник на комерсиалната верига, който продава пробиотика на премиера. В името на “нулевата корупция ” роднинския бизнес кръг се затваря.

Ще кажете, но те са от Харвард, вършат бизнес. И ще сте прави. За Простото Киро П., Асен Василев и новият им началник на АОП всичко е бизнес, няма политика, с изключение на измама и неистини за балъци.

Конфликт на ползи? Премиерът, супер вицепремиерът по финансите и техните кумци семейство Лорер ще вършат публичните поръчки, а техният бизнес – съдружник Г. Н. от Агенцията за общестените поръчки ще им ги управлява и всичко ще си върви без спънки. Що ли пък са им на тях инхауси.

А дали да не ги ревизира за спор на ползи при тези лъжливи схеми КПКОНПИ? Може и да може, но тя е пред закриване. Като я открият отначало Кирчовците ще си назначат някой различен от родата или бизнес сътрудник, с цел да ги “контролира ” по какъв начин ще крадат.

Събудихте ли се? Останаха ли #БудниБългари или публицисти? Ще се краде, крепко ще се краде по схемите на Харвардските измамници, до момента в който нанкате до студените радиатори у дома.

Николай Бареков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР