Как се избира дезодорант, струват ли си парите скъпите брандове,

...
Как се избира дезодорант, струват ли си парите скъпите брандове,
Коментари Харесай

Защо евтините дезодоранти нараняват кожата? - slava.bg

Как се избира дезодорант, костват ли си парите скъпите марки, а може ли човек да мине с нещо евтинко? Тези толкоз летни въпроси в действителност по никакъв начин не са маловажни, в случай че желаеме да си спестим съществени проблеми, изключително за кожата. На това сме посветили и нашия сегашен лайфхак.

Лабораторните проучвания показнват, че няма особена разлика, да не кажат учените – никаква, сред дезодорантите от междинен и висок клас в тяхната успеваемост да лишават мириса на потта. Правят го добре, като в действителност това се дължи на свойството на алуминиевите соли да блокират неприятния и много отделян при висока температура секрет.

НЕ е правилно, че дезодорантите са канцирогенни поради алуминия – проучванията опровергават този мит.

Така че дезодорантите на междинна и висока цена в действителност работят като антиперспиранти като повече отстраняват мириса на потта, а в огромна степен – и петната, които тя може да остави върху облеклата. Лайфхакът е явен – не е нужно да плащате прекомерно скъпо за дизайнерски марки, тъй като всички употребяват идентични технологии и сформира на продуктите.

Не по този начин обаче стоят нещата с евтините дезодоранти, изключително ментетата. За тях производителите употребяват триклозан, който се съдържа в значително преференциални като цена спрейове. Само че това е извънредно нездравословно за кожата, като резултатът може да стигне и до подобен с изгаряне.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР