Как са изглеждали Тита и Гери-Никол преди безкрайните корекции, които

...
Как са изглеждали Тита и Гери-Никол преди безкрайните корекции, които
Коментари Харесай

Рачков ги разкри! Вижте как са изглеждали Гери-Никол и Тита ...

Как са изглеждали Тита и Гери-Никол преди безкрайните корекции, които ги трансфораха в близначки? Това сподели Димитър Рачков в новото си шоу, видя Hotnews.bg.

Той просто извади архива на „ Х Фактор “, който бе продуциран от Маги Халваджиян, в който участваха двете бъдещи звезди. Момичетата са безусловно натурални-без ужасните екстеншъни, устни и филъри, които освен ги състаряват, само че и трансформират в копие една на друга.
 
 Двете се появиха дружно в телевизионното шоу, а феновете в началото се объркаха коя коя е. Еднаквите прически и силиконовият бюст са измежду аргументите за идентичния външен тип на певиците. Актьорът Мариан Бачев не пропусна да се пошегува с двете.


" Дъщеря ми Косара вижда по малкия екран сега една до друга Тита и Гери-Никол: - Тези близначки ли са? След което ги дават като дебютантки в музикален формат в годината, в която се е родила - 2014: - Ама толкоз симпатични са били, като млади! КАТО МЛАДИ. Толкоз ", разяснява Бачев.

Пътят на Тита и Гери-Никол стартира преди години в предаването " X фактор ", а двете бяха част от една група. След края на шоуто варненката бързо стана звезда и не помни за старите си приятелки. На Христина, както е същинското име на Тита, й лиши доста повече време да се прочуе. Двете неведнъж са казвали, че не са скарани, само че съвсем не поддържат контакт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР