Как перем Борисов, като на последните избори ГЕРБ е първа

...
Как перем Борисов, като на последните избори ГЕРБ е първа
Коментари Харесай

Явор Божанков: Как перем Борисов, два пъти е първа политическа сила на последните избори

„ Как перем Борисов, като на последните избори ГЕРБ е първа политическа мощ “. Това съобщи пред БТВ депутатът от Политическа партия Явор Божанков във връзка на записа пуснат от Радостин Василев през вчерашния ден.

Запитан дали обединението на ПП-ДБ са подготвени на всичко, с цел да имат държавно управление, Божанков съобщи: „ Ако България е в Шенген и реформирана правосъдна система съм подготвен непременно. “

„ Излъга ли ни Борисов за Наказателно-процесуален кодекс, не и това е реалност. Всички ни споделяха да не приказваме с ГЕРБ, само че през вчерашния ден постигнахме триумф. Казваха ни, че ГЕРБ ще ни излъже, само че не го направиха. Председател на правна комисия е Стою Стоев, както ни дадоха обещание “, съобщи Божанков.

Депутатът от Политическа партия разгласи, че желае да живее в страна с реформирана правосъдна система и посочи, че това не може да стане с „ Възраждане “, които през вчерашния ден гласоподаваха „ въздържал се “, още по-малко с Българска социалистическа партия, които напуснаха пленарна зала. Божанков напомни, че измененията в Наказателно-процесуален кодекс се гласоподаваха и бяха признати с помощта на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.  

По мотив думите на Асен Василев от записа, че ще сложат единствено техни фрагменти в службите, Божанков съобщи: ПП-ДБ нямат фрагменти, с цел да овладяват каквото и да било. “

Божанков обърна внимание е на друго: „ Фактът, че има сътрудник на Държавна сигурност до Радостин Василев е задоволителен. Според вас ДАНС охранява ли хора и изпраща коли, шефа на ДАНС от кого се назначава? В момента президента съзнателно бави връчването на мандата за да се развие този скандал “, безапелационен беше Божанков. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР