Как ненормалните боеве се превърнаха в YouTube сензация в Русия.През

...
Как ненормалните боеве се превърнаха в YouTube сензация в Русия.През
Коментари Харесай

Трите най-известни руски поп-ММА лиги, които трябва да гледате в YouTube

Как ненормалните боеве се трансфораха в YouTube сензация в Русия.

През последните три години съветските бойни спортове провокираха революцията с появяването на ПОП-ММА лигите.

Казано на елементарен език, това са ММА битки в клетка сред дилетанти и начинаещи бойци. Понякога те нямат безусловно никакъв състезателен опит – нито в бокса, нито в битката, нито в други спортове. Те просто влизат в клетката, с цел да забавляват феновете и почитателите в Instagram.

Правилата на тези битки са разнообразни при другите мачове – от пердах с голи ръце до типичен бокс и ММА. Промоутърите от време на време въобще не се интересуват от тежестта на участниците и провеждат боеве сред представители от разнообразни категории (например мачове сред бойци с тегло 50 кг и 150 кг.) И даже изправят мъже против дами.https://www.youtube.com/embed/sk9KXUoxGXw

Всички тези видеа се разгласяват в обществените медии – в YouTube, Instagram, Rutube, etc. И всички са придружени от циничен език и сбивания отвън клетката. И всичко това – за развлечение.
Произход
Русия не е първата страна, трансформирала професионалните ММА мачове в шоу в жанр WWE. Първите сходни борби са проведени от японската промоутърска компания Pride в края на 1990-те и началото на 2000-те.

Тя е известна с това, че измежду топ бойците му има колоси и ММА фанатици. Например, тя провежда битка сред „последния император“ на Русия Фьодор Емеляненко и южнокорееца Хонг-ман Чой. Това е конфликт сред „мъж с шкембе“ (който по-късно в действителност се трансформира в една от най-големите ММА звезди на всички времена) и 175-килограмов колос. Можете да видите резултата от този вманиачен пердах във видеото по-долу.https://www.youtube.com/embed/64AGDhQ8N10

Прословутият Конър Макгрегър също има сериозна роля за възхода на поп-ММА промотърите с фамозния си циничен език (който по-рано няма нищо общо с бойните спортове), привлякъл милиони по целия свят.https://www.youtube.com/embed/Aty85JCGv40

Всичко това приготвя почвата редица по-малки промоутъри да трансформират бизнеса си от общоприет професионален спорт в нововъзникналия поп-ММА род.

И по този начин, кои са най-известните съветски промоутъри, които би трябвало да разгледате незабавно откакто прочетете тази публикация?
„Наше дело“
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР