Как най-практично да подредим мебелите у дома и да усвоим

...
Как най-практично да подредим мебелите у дома и да усвоим
Коментари Харесай

Ето как най-практично да подредим мебелите у дома

Как най-практично да подредим мебелите вкъщи и да усвоим всеки квадратен метър. Специалисти дават препоръки в документалната поредност „ Знаеш ли по какъв начин? ” по канал „ Da Vinci ”, който е част от. В днешно време множеството фамилии живеят в не толкоз огромни жилища, тъй че умното нареждане на мебелите е доста значимо, пише .

.

Всичко е въпрос на геометрия и усещане, споделят специалистите. Има многочислени изобретения, които даже могат да спестят на семействата доста средства за електричество.

Интериорният дизайнер Филип разкри техники, които заблуждават пространственото усещане. Една от тях е резултатът на двойния аспект – той се реализира елементарно като в двата края на помещение има прозорци. По този метод стаята наподобява по-голяма. Вместо да акцентира ширината или дължината на правоъгълна стая, той се концентрира върху диагонала – най-дългата прав линия в помещението. Вместо мебелите да са успоредни на стените, те са под ъгъл от 30 градуса.

Плъзгащите се порти, които не заемат пространство, а се прибират компактно до стените, също основават чувството за шир в дребни жилища. Окаченият таван също оптически усилва площта. Намалявайки отвесното, мозъкът възприема, че хоризонталното е по-просторно, изяснява специалист по зрение. Кривите линии дават дълбочина и предлага вероятност, която основава чувство за повече пространства.

Ако боядисаме в по-тъмни нюанси външните стени, това ще сътвори изкуствено чувство за по-голямо помещение. Огледалата са неоспорим способ за оптичното увеличение на пространството.

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:
EON за деца – част от, е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава опция и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР