Как можем да запазим своите спестявания във времена на инфлация?

...
Как можем да запазим своите спестявания във времена на инфлация?
Коментари Харесай

Как да инвестираме свободните си пари, за да ги спасим от инфлацията?

Как можем да запазим своите спестявания във времена на инфлация? Това е главен въпрос, който доста хора си задават. Някои от тях си купиха жилища, други избраха да построят своя къща, а трети се оглеждат за различни способи за предпазване на цената на своите средства.

В тази публикация няма да ви дадем финансови препоръки и материалът не трябва да се преглежда като подобен, само че ще ви срещнем с няколко забавни други възможности, в които може да сложите своите средства. Те изискват доста положително изследване и познаване на спецификите на пазара, с цел да вземете най-правилните капиталови решения. Винаги е добре да се консултирате със експерт, преди да извършите покупка. Поне по този начин разсъждаваме ние. 
 Три стъпки към персонална финансова непоклатимост Три стъпки към персонална финансова непоклатимост
Какво можем да създадем, с цел да си подсигуряваме финансова непоклатимост? Има три универсални стъпки, които могат да ни донесат това. Най-важ...

1) Акции 

Първата опция на банковите депозити и недвижимите парцели са акциите. Можете да вложите своите средства в разнообразни компании през капиталов медиатор. Има някои, които са с големи цени и потвърден растеж обратно, до момента в който други са с по-малка стойност, само че не се знае дали ще се показват добре. Това, което е несъмнено е, че тук имате добър капацитет за възвращаемост при верен избор. Освен това може да печелите от акции освен от тяхното повишение в цената, само че и от дял. 

2) Криптовалута

Материята тук е извънредно необятна и комплицирана, а постоянно опонира на всякаква пазарна логичност. Криптовалутата е нещо, което не е изключително познато на всеобщите хора у нас, само че е забавно да се види, че и това навлиза като капиталова опция. Има някои много познати валути, които са от години на пазара и такива, които в този момент настъпват, само че не се знае дали ще просъществуват. Трябва да внимавате, тъй като има доста планове, които са чиста машинация. Наскоро още един подобен беше оголен и много хора бяха изгубили парите си, само че беше прекомерно късно. 

3) Скъпо уиски или вино
 Как да разпределим месечния си бюджет по този начин, че да можем да влагаме? Как да разпределим месечния си бюджет по този начин, че да можем да влагаме?
За положително или неприятно, доста хора имат обърната идея по отношение на това по какъв начин да отделят пари за вложение. В мозъците на множеството хора нещат...

Може да ви се коства необичайно, само че има хора, които имат доста скъпи сбирки от вино или уиски. Това се оказва забавна инвестиция, която покачва своята стойност във времето. В последна сметка е добре да се консултирате със експерти, които познават материята и могат да ви дадат скъп съвет. Не е изключено в България изобщо да не можете да закупите сходни неща. 

4) Изкуство

Още един по-специализиран тип инвестиция, която може да извършите. Изкуството е област, в която доста хора по света влагат парите си, като в последните месеци шлагер стана модерното изкуство от порядъка на NFT, което се базира на блокчейн технологията. Проучете добре тези варианти и говорете с някой, който има знания и опция да ви съветва добре. 

Инвестициите на средства са вярна стъпка, която би трябвало да се направи деликатно, след доста изследване и четене. Риск постоянно има, само че в случай че ходовете ви са добре премислени, то крайният триумф наподобява евентуален. 

ТАЗИ СТАТИЯ НЕ Е ФИНАНСОВ СЪВЕТ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР