Как можем да научим детето си да се държи добре

...
Как можем да научим детето си да се държи добре
Коментари Харесай

10 забавни лъжи, които родителите казват на децата си

Как можем да научим детето си да се държи добре в дадена обстановка?

Как да го накараме да прояде броколи или калмари?

Когато разсъдъкът не успее да повлияе на малчовците, идва ред на „ благородните “ лъжи, написа BoredPanda. Ето 10 от най-забавните неистини, които родителите споделят на децата си.

1. Срещу лъжата

Дъщеря ми беше още дребна, като ѝ споделих, че всякога, когато излъже, ще ѝ се появи алена точка на челото. Така всякога, като решаваше да ни спести истината, си слагаше ръката върху челото.

2. Срещу малкия екран

Настоящата ми съквартирантка преди е живяла във плантация с родителите си. Те ѝ споделили, че тв приемникът работи единствено когато вали. Тя се вързала и много време вярвала безусловно на думите им.

3. Бонбони или зеленчуци?

Човешкото тяло е такова, че в случай че ядеш повече зеленчуци, те в един миг към този момент ще имат усет на бонбони.

4. За 5 минути тишина

Баща ми ми беше споделил, че всеки човек физически може да изговори по 10 000 думи месечно. Ако ги изговори по-рано, устата му няма да може да приказва чак до идващия месец. Повярвах му. Когато преценеше, просто ми споделяше: „ Внимавай, към този момент мина 9000 думи “. Млъквах на секундата.

5. За яденето

Успяхме да излъжем щерка ни да яде риба, като ѝ казахме, че това е специфичен тип аржентинско пиле. Така си похапваше риба постоянно. Но веднъж пристигна баба и скапе „ магията “.

6. Когато ни няма

Вечер, когато го взимаше от детската градина, майка ми разпитваше в детайли учителката на брат ми. Питаше я какво е правил, по какъв начин е минал денят, имало ли е нещо забавно. После, когато се прибираха вкъщи, започваше тя самата да му споделя по какъв начин е минал денят му, обяснявайки, че има камера, която го снима непрекъснато, а тя вижда посредством тв приемник всяко негово деяние.

7. Срещу интернет

Майка ми споделя на по-малката ми сестра, че “жената от интернета ” идва всеки ден в 18 часа вечерта и го изключва. Пуска го чак на сутринта.

8. В магазина

Всеки път, когато пипнеш нещо в магазина, едно котенце умира.

9, 10. И… just for fun

Майка ми ми беше споделила, че когато има земетресение, това значи, че планетата ни сега се бие с друга планета. Вярвах в това нещо чак до втори клас.

Бяха ми споделили, че в случай че си глътна дъвката, изпражненията ми ще стартират да подскачат из тоалетната. Умирах от боязън всякога, когато случайно си глътна дъвката.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР