Как изглежда идеалната кръчма според британците? Това разкрива проучване, публикувано

...
Как изглежда идеалната кръчма според британците? Това разкрива проучване, публикувано
Коментари Харесай

Изследване разкрива как изглежда идеалния бар според британците

Как наподобява идеалната механа съгласно британците? Това разкрива изследване, оповестено от вестник „ Дейли остарял ".

Допитването по поръчка на „ Джон Смитс ", обхванало 1500 души, сочи, че за британците от основно значение е обичаното заведение да се намира на към 2,8 километра от вкъщи, по опция и по-близо.
Лиъм Галахър купува пъб, с цел да има къде да си пие бирата Музикантът е хвърлил око на заведението "Рослин армс "
Друго значимо условие за идеалния пъб е положителната селекция от напитки. Качествената храна също е от голяма важност, като в това отношение дамите са по-придирчиви от мъжете. Внушителните 69 % от участниците показват като свои желани храни омар и пържени картофи. Паят и пюрето също се ценят високо.

Според 39 % от интервюираните идеалното време за затваряне на кръчмата е среднощ. Тридесет % считат, че е най-добре заведението да работи до 23:00 ч., а пет % - до три сутринта.

Сред основните съставни елементи на идеалното заведение са също другарски настроеният личен състав, прилежащата към него живописна градина, непрекъснатото съществуване на свободни места, хубавата музика, наличието на близки другари, както и „ кръчмарският " домакински любим - куче или котка.
Непохватен сервитьор два пъти разлива поръчаната бира От кръчмата шеговито разясниха, че за положителното на техния сътрудник не трябва да разлива трети път бира по пода
Деветдесет и три % от участниците в допитването считат, че локалният пъб е значима английска институция. Според 65 % обичаната механа е средище на общността.

Британците посещават обичания си пъб приблизително два пъти седмично. Най-активни в ходенето на механа са жителите на Бирмингам - приблизително 2,4 пъти в седмицата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР