Как една покана за сватба пътува две години. Пловдивчанин получил

...
Как една покана за сватба пътува две години. Пловдивчанин получил
Коментари Харесай

Как една покана за сватба пътува две години

Как една покана за женитба пътува две години. Пловдивчанин получил писмо с покана за женитба, която към този момент се е състояла, през лятото на 2020 година. До този миг няма публично пояснение от " Български пощи " по какъв начин се е стигнало до тази неуместна обстановка. Но наш екип потегли по следите на мистериозния случай.

Пловдивчанин получи писмо близо две години след изпращането му. В него намира покана за женитба, която към този момент се е състояла лятото на 2020 година.

До този миг няма публично пояснение от " Български пощи " по какъв начин се е стигнало до тази неуместна обстановка. Но наш екип потегли по следите на мистериозния случай.

Весел Иванов изпраща публични предложения за сватбата на сина си до всички посетители. Пуска писмата от пощенския клон в регион " Тракия ". Всички идват в точния момент. Освен поканата до чичото на младоженеца, който живее в същия квартал.

" Разстоянието е към два километра дето се споделя с костенурка да го бях пуснал щеше да стигне нали. Сега не е някаква сензация, само че просто е необичайно по какъв начин две години писмо в региона не може да стигне ", съобщи Весел Иванов, адресант на писмото.

Писмото въпреки всичко идва. Намират го през вчерашния ден в пощенската кутия, на рождения ден на чичото Мирослав и в първия миг вземат решение, че е честитка за празника му. Но с изненада откриват закъснялата покана.

" Привързано е, по принцип не са го изпратили в този тип, очевидно е отваряно, което съгласно мен е нелегално. На някой му е направил усещане, че е твърдичко, може би пари ", добави Мирослав Иванов, адресат на писмото.

Датата на изпращане на писмото ясно проличава - 7 юли, 2020 година, само че пощенското клеймо на гърба на плика е избеляло и не се чете. Самата женитба се е състояла на 1 август 2020 година, а чичото въпреки всичко е участвал.

" В интерес на истината преди да звънна персонално на брат ми татко ми сподели: Ами не си поканил брат ти на сватбата, да не сте нещо ядосани. След това персонално му звъннах, само че се получи сконфузна обстановка, даже бях упрекнат, че не съм го поканил ", описа Весел Иванов.

Братята нямат пояснение по какъв начин се е стигнало до куриозното забавяне. От „ Български пощи " вършат инспекция по случая.

Репортер: Нели Ангелова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР