Как е успял да измами системата? Мъж е обвинен, че

...
Как е успял да измами системата? Мъж е обвинен, че
Коментари Харесай

Мъж се настанява в 5-звезден хотел за една нощ. Остава 2 години без да плаща

Как е съумял да измами системата?

Мъж е упрекнат, че е отседнал в петзвезден хотел в Индия за близо две години, без да заплати нито цент, оповестиха локални индийски медии, представени от Business Insider.

Гостът, разпознат като Анкуш Дута, се е настанил в Roseate House в Делхи на 30 май 2019 година и е резервирал стая за една нощ, съгласно The Indian Express.

Той продължава да удължава престоя си и напуща 603 дни по-късно на 22 януари 2021 година – без да заплати сметките си, които възлизат на 5,8 милиона индийски рупии или над 70 700 $.

Снимка: Roseate House

Хотелът, ситуиран покрай основното интернационално летище в Делхи, твърди, че личният състав му е оказал помощ на Дута да избегне дължимите такси, като е фалшифицирал сметки. Хотелът написа в полицейската тъжба, че личният състав е „ подправил, изтрил, добавил и фалшифицирал огромен брой записи “ в акаунта на госта.

Старш полицейски офицер споделя пред The Indian Express, че личният състав на хотела и Дута „ изтриват записи, фалшифицират доклади, дават подправени чекове и документи и мамят хотела, като злоупотребяват с електронната му система “, с цел да избегнат заплащането на сметката.

Хотелът Roseate House има с 216 стаи и отваря порти през 2016 година Той е дом на няколко ресторанта, първокласен спа център и coworking пространство. Цените в Roseate House стартират от към 8500 рупии на вечер.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР