Как да съберем хармоничен и стилен гардероб за дама, ще

...
Как да съберем хармоничен и стилен гардероб за дама, ще
Коментари Харесай

Модни неща, на които да обърнат внимание жените на средна възраст

Как да съберем съразмерен и моден дрешник за дама, ще ви разкажем в тази публикация. Добре подбраната база ще ви помогне да създадете голям брой стилни и съвременни тоалети, които ще преобразят и образно ще създадат една жена от Балзакова възраст образно по-млада.

Класическа риза с огромен размер

Стилистите поучават всички дами в зрелост да попълнят главния си дрешник с висококачествена едноцветна свободно прилепнала риза. Това нещо ще се трансформира в незаменима база за мнозина, с помощта на което можете да съберете голям брой модели от разнообразни стилове.

Голямата кройка ще скрие минусите на фигурата, а естествената материя и висококачествената направа ще добави добре поддържан външен тип към женския облик.

1. 

2. 

3.

4.

Дрехи с висока талия

С възрастта доста фешън дами желаят да наподобяват добре и стройни, нещата с висока талия могат да им оказват помощ в това, които съвършено скриват проблематичните зони в талията, корема. Визуално женската фигура придобива формата на „ песъчлив часовник “ с помощта на стилни облекла с висока талия.

5.

6.

Свободни неща

Жените на възраст би трябвало да извърнат внимание на облеклото с огромни размери. Благодарение на свободната кройка, тоалетите наподобяват по-изискани и благородни на зрелите дами, а също така те съвършено поправят фигурата, скривайки изразени дефекти и наблягайки достолепието на женската фигура.

7.

Палацо панталон

Панталоните  са идеалното облекло за всяка съвременна дама. Модните панталони образно вършат женските крайници тънки и дълги. Стилистите поучават да носите палацо панталони, както с кецове, по този начин и с елегантни токчета. Актуалните обувки на платформа също хармонично ще „ сприятеляват “ с красиви женствени панталони палацо.

8.

Кюлоти

Кюлотите са комфортно и съвременно нещо, което би трябвало да бъде закупено от всички модерни фешън дами през новия сезон. Правилната кройка и висока талия ви разрешават да коригирате вярно пропорциите на женската фигура и да я извършите по-привлекателна и съблазнителна.

9.

10.

11.

Минимализъм в аксесоарите

Аксесоарите са неразделна част от моден и премислен външен тип. Дама на възрастта би трябвало да отдаде желание на минималистични аксесоари, които няма да натоварват всекидневно, както и празничния образ.

Тънките многослойни вериги, нереални обеци, сбити и женствени пръстени, чанти в минималистичен жанр са чудесно допълнение към всеки съвременен тоалет.

12.

13.

14.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР