Как да приготвим стафидена вода? Нужни са 2 чаши вода

...
Как да приготвим стафидена вода? Нужни са 2 чаши вода
Коментари Харесай

С Тази Вода Само За 4 Дни Ще Изхвърлите Всичко Вредно От Тялото Си: Какво Обаче Трябва Да Сложим В Нея

Как да приготвим стафидена вода?

Нужни са 2 чаши вода (това възлиза на към 400 мл.) и 150 гр. стафиди. Необходимо е обаче да се изберат по-тъмни стафиди, защото те са естествените. Светлите са най-често резултат от химическа обработка.

Водата се слага на котлона и се чака освен да заври, само че и да кипне. После се поставят стафидите (добре измити), които се оставят 20 мин. да врат. Накрая се прецежда добре и се пие водата. За по-силен резултат може да се оставят накиснати във водата, при изключен котлон и затворен похлупак, за една нощ. После на сутринта се прецежда и се затопля напитката преди консумация.

Стафидената вода се пие едновременно – постоянно на гладно и не по-малко от 30 мин. преди закуска. Пречистването би трябвало да продължи минимум 4 дни, само че може и до седмица. Хубаво е да се прави един път в месеца, с цел да се реализиран по-трайни резултати.

С тази напитка се подтиква и храносмилането. Тя оказва помощ за по-добрата обработка на питателните субстанции в стомаха, намалявайки киселините. Редом с това дава изгода върху кръвообращението и чернодробната функционалност.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР