Как да направим висяща градина – висящите градини стават все

...
Как да направим висяща градина – висящите градини стават все
Коментари Харесай

Как да направим висяща градина у дома- 9 уникални идеи

Как да създадем висяща градина – висящите градини стават все по-популярни, защото запалянковците на растения се стремят да спестят скъпо подово пространство, като издигат нависоко своите растения от земята. Висящите градини освен са практични, само че и са превъзходен метод да подправите вашия интериорен фон.

Разбира се, можете просто да закачите растенията си на куки на тавана – само че има безкрайни благоприятни условия, когато става въпрос за основаване на висяща градина , тъй че за какво да не се забавлявате с нея? От кокедама до висящи терариуми, насаждения за стени и други – ето 9 неповторими метода, по които може да създадете висяща градина във вашия дом.

Спестете скъпо подово пространство с тези хрумвания за домашна висяща градина:

1. Стенни насаждения

Снимка: istockphoto.com

Какво по-хубаво от живото стенно изкуство? Растенията, инсталирани на стената, са лесни за намиране в множеството магазини за цветя. А можете да извършите свои лични растения и стайни цветя, като употребявате няколко остарели саксии или контейнери.

Трябва да изберете здрави саксии или контейнери, които няма да пропущат вода. И макар че множеството от тези саксии ще са водонепропускливи, добре е да ги премахнете от стената, когато е време да поливате растенията. Така ще сте сигурни, че водата няма да изтече и да повреди стената зад тях. Трябва да не прекалявате с поливането, с цел да не загният корените на вашите растения!

2. Закачете растенията върху остаряла закачалка за облекла

Снимка: istockphoto.com

Може да вдъхнете нов живот на старите ви окачалки за облекла. Пръчките (държачите) за облекла в рафтовете са на ниска цена и елементарен метод за изработката на място за окачване на стайните растения от вида „ направи си самичък “.

Освен това, свободно стоящите стойки за облекла са чудесни за общежития и жилища, където не е позволено да се вършат дупки в стената или тавана. Използвайте S-куки, с които да захванете саксиите за остарялата закачалка. А това е един доста подобаващ метод, с който да покажете стайните си растения със жанр.

3. Създайте висяща ферма за отглеждане на зеленина

 Създайте висяща станция за отглеждане

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР