Как да накараш мъжа, когото обичаш, непрестанно да мисли за

...
Как да накараш мъжа, когото обичаш, непрестанно да мисли за
Коментари Харесай

Качеството, което ще ви помогне да спечелите всеки мъж

Как да накараш мъжа, който обичаш, непрекъснато да мисли за теб? Няма жена, която да не мечтае за това.

Но истината е, че е невероятно да принудим някого да направи нещо принудително. Затова би трябвало да използван някои изпитани женски трикове. Нека забележим рекомендациите на психолозите.

Има някои доста значими моменти във взаимоотношенията, които не трябва да пренебрегваме. Те ще накарат вашия мъж в никакъв случай да не не помни, че има обичана жена и непрекъснато да мисли по какъв начин да се грижи за нея и да я закриля.

За да разкрием качеството, което ще ви помогне да спечелите всеки мъж, дано да разгледаме най-популярните форми, които се употребяват от дамите в общуването с мъжете и които, за жалост, водят до задънена улица, а не до развиване на топли и дълготрайни връзки.
Тъга, блян, рецензия и нервности
Когато дамата непрекъснато се оплаква, това е досадно и неприятно на мъжа. Фрази от рода на „ Изобщо не те виждам “, „ Никъде не вървим дружно “, „ Стига с твоята безконечна работа “, „ Виж другите фамилии “ няма да реализират верния резултат. Най-много да се стигне до следващата фамилна препирня.

И резултатът от всичко това е, че мъжът стартира да възприема дамата като източник на неспокойствие и по всякакъв начин се пробва да се дистанцира от нея. Започва да заобикаля компанията ѝ, камо ли да мисли за нея с топли усеща.

И в случай че нещо не се промени, рецесията ще се задълбочава. Тоест, мъжът няма да се промени ни минимум, а тъкмо назад – рецензията ще го предизвика да прави още повече „ на инат “, а дамата няма да спре да се оплаква. Така стартира отчуждението, което, уви, постоянно прераства в раздяла…

Съвсем по различен метод биха стояли нещата, в случай че мъжът има връзка с положително настроена, радостна жена. С такава сродна душа, той би бил благополучен да живее.

Когато мъжът ѝ се обади, а тя е в положително въодушевление, радостна и жизнерадостна, майтапи се и се смее, той няма по какъв начин да не мисли за нея! Дори ще се стреми да измисли метод тя да я заинтригува още повече, да завоюва вниманието ѝ и да я държи покрай себе си.

И по този начин ще стартира да ѝ звъни по няколко пъти дневно, даже и в случай че има доста задължения. Защото у него ще се пробуди естественото предпочитание да я „ открадне “ и има единствено за себе си. Такава е мъжката природа.

Макар че от време на време много се спекулира с „ ловния инстинкт “ на мъжете. Счита се, че те го демонстрират с всяка жена. Не, това не е по този начин. Тези, които го вършат просто избиват своите комплекси. За същинския мъж е значимо да бъде победител в една борба – борбата, в която ще завоюва дамата на своя живот. И тя му стига.
Вечно смутената и депресирана жена
Случвало ли ви се е да срещнете някоя ваша другарка, която е смутена и депресирана поради нещо. При първата среща тя ще ви опише за проблемите си и вие ще я съжалите. На втората среща обаче, чувайки едно и също за повторно, несъмнено ще се появи нотка на скука. А в този момент си представете, че тази жена е непрекъснато към вас. Не я срещате инцидентно, а живеете с нея. Как ще се чувствате в такава отрицателна компания? Ясно е, че няма да цъфтите от благополучие. Вероятно ще желаете да избягате от такава персона и то колкото се може по-надалеч. Същото е и в любовната връзка.

Разбира се, няма по какъв начин да сме част от този свят, да живеем в него и да не се разстройваме.

Винаги ще има причина да го вършим. И, несъмнено, ще споделим с най-близкия си човек казуса си. Но тук не приказваме за това, а за един противен жанр на държание, който, за жалост, много дами са усвоили доста добре и ползват непрекъснато в всекидневието си. И по този начин отблъскват мъжа от себе си.
Мъжете харесват щастливите и положителни дами
Това е тайната на женската прелест. Не външният тип, не гениите, нито нещо друго. Разбира се, оценката е сложна, само че най-важното качество, което всяка от нас би трябвало да придобие е да се научи да бъде щастлива. С него ще спечелите всеки мъж.

Защото мъжът не се нуждае от тъжна, постоянно умислена и угрижена жена - той си има задоволително свои грижи.

Искате ли да бъдете забавни за своя обичан мъж, тъй че той в никакъв случай да не не помни за вас? Тогава, просто бъдете щастливи! Радвайте се на живота, само че не го правете изкуствено. Защото играта постоянно се усеща. Бъдете себе си, радвайте се на колегата си и се стремете да му бъдете опора. Както и той на вас.

Това е дребната загадка на огромното благополучие!

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР