Как да мислим Трябва да разберем нещо много важно. Ние ги

...
Как да мислим
Трябва да разберем нещо много важно. Ние ги
Коментари Харесай

Много Е Лесно, Но Никой Не Знае! Направете Си Сами Могъщ Ангелски Щит Срещу Уроки И Нещастие! Само Трябва Да

Как да мислим
„ Трябва да разберем нещо доста значимо. Ние ги привличаме с мрачните си мисли. Вярно, безпаричие е, правилно е - политиците станаха милиардери на наш тил, само че като мислим все неприятното, като ненавиждаме, ние сами викаме дявола “, декларира отдадената жена. Съветва първото нещо, което човек трябвало да направи, е да елементарни на себе си, а след това и на близките.

Маг Зорница издаде и едно защитно упражнение, което се назовава Ангелски щит. Той можел да бъде изработен от всеки, а след това да се сложи към тялото, дома или мястото, където работим.

Работници на светлината
„ В духовния свят има сили, на които това им е работата – да ни оказват помощ. Призовавате ги със следните думи: „ Ангели, апелирам ви, покрийте ме с щит от Божествена светлина, в този момент! ”. Тогава незабавно към вас се построява една сферична капсула, която за прочут интервал ще ви пази от отрицателни вмешателства и автосугестия “, изяснява маг Зорница по какъв начин сами да подобрим витасредата си.

Разказва, че щитовете се делели и на цветове. Защитата от розова светлина предпазвала от негативността във всичките й форми.

Вторият тип благ щит е от зелена светлина. Тя имала лечебна мощ и се препоръчвала на хора, които имат разнообразни здравословни проблеми.

„ При проектирането на виолетова светлина всички душевен офанзиви и зловредни същества, които се пробват да се намушкат в аурата ви и да пият от вашите силите, завчас ще отпадат в канала на небитието. Те безусловно се разтварят в Божествената светлина, тъй като тя е доста мощна и не устоят на нея “, твърди Зорница Гетова.
Когато пък човек отивал на пазар или на друго оживено място, е хубаво да извиква Сребърната отбрана, или дъговидна, включваща синьо и виолетово.

Божествената отбрана обаче си имала период на деяние, който е сред 7 и 12 часа, а от време на време и по-малко. Всичко зависело от това дали човек в това време не е изгубил точката си на психоемоционален баланс, като се е ядосал да вземем за пример. Другият фактор е околната среда. При по-оживени места психотронната отбрана на индивида излинявала в рамките даже единствено на 40 минути.

източник: retro.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР