Как да бъдат уловени първите симптоми за възпалителен процес при

...
Как да бъдат уловени първите симптоми за възпалителен процес при
Коментари Харесай

Представиха нов метод за улавяне на възпалителен процес пред директори на детски заведения в Бургас

Как да бъдат уловени първите признаци за инфекциозен развой при децата, благодарение на термохромен знак, беше презентирано пред ръководителите на детски заведения в Бургас.

Срещата сред педагозите, ректорът на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ проф. Магдалена Миткова и доктор Антон Танев се състоя по отношение на усложнената епидемиологична конюнктура в региона със съдействието на Община Бургас.

Иновативният и неповторим артикул е вписан в българското патентно ведомство и е резултат на упорита, виновна научна работа в изискванията на публично-частно партньорство. Чрез него непрекъснато може да се наблюдава телесната температура на деца и възрастни, без да се употребява устройство.

Индикаторът е в положение да записва всякакво инфектиране, от друг темперамент, в човешкия организъм още при появяването му. Продуктът към този момент се създава от „ УНИХимКо Терм ООД “ и беше възложен безплатно, като заготовка, на представителите на детски заведения.

По време на срещата доктор Антон Танев показа забавни обстоятелства по отношение на здравето, предварителната защита и трендовете в битката със сезонните грипове и вируси.

Термохромният знак е неповторим и новаторски, заради следните качества:

– Напълно безвредния си състав;

– Бърз метод да се записва в действително време повишението на телесната температура на човек;

– Действа дълготрайно време като апликация върху човешката кожа;

– След потребление не е належащо да се съхранява като нездравословен отпадък;

– Бързо образно отчитане в следене смяната на телесната температура в нескончаем интервал от време, а освен в избран миг – минута или час;

– Възможност да се употребява всекидневно и/или непрекъснато.

Как измерваме телесната температура?

– Използваните досега живачни, спиртни и електронни термометри бяха единствената опция за премерване на телесната температура.

– Чрез слагане на еднократна апликация от Термохромния знак неотложно и в действително време може да бъде регистрирана телесната температура. Невероятното преимущество на този артикул е, че сега, в който температурата стартира да се покачва, чрез цветова смяна на нанесената апликация, с акуратност от 0,1°С, може да се записва температурната стойност още преди организма да реагира посредством други признаци.

– Термохромният знак на „ УНИХимКо Терм “ разрешава да се наблюдава температурата след еднократното му нанасяне в продължение до 48 часа. Това зависи от вярното осъществяване на инструкциите.

– Продуктът е създаден на основата на микрокапсулиран пигмент, разтворим в неводна биосреда. Почиства се елементарно с вода или суха забрадка.

Повече за продукта може да откриете на адрес 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР