Кажете ми какво общо имат генерал Сергей Шойгу, който е

...
Кажете ми какво общо имат генерал Сергей Шойгу, който е
Коментари Харесай

Марешки: Какво общо има Каракачанов с министъра на отбраната на Русия? Когато се видят за наденици Леки ли ще си говорят?

" Кажете ми какво общо имат военачалник Сергей Шойгу, който е министър на защитата на Русия и Каракачанов? И когато те седнат да дебатират за македонска наденица " Леки " ли ще си приказват и за някаква ракия или шотландско уиски. Какво ще прави този субект на тези диспути. Той излага българския народ, българската войска. Аз смятам, че ние имаме почтени генерали, полковници, военни, които са израснали в кариерата. Няма потребност да идва някакъв, който се интересува единствено от парцелите на армията. Той от това схваща - от парцелите. Няма потребност обединението да се разпада. Има си стратегия, в случай че са я създали както би трябвало, няма потребност да се разпада, индивидите не са значими, значима е програмата. Много министри преди тях постъпиха мъжки и подадоха оставки, разпадна ли се обединението? " разяснява водачът на партия " Воля " Веселин Марешки в ефира на bTV.

" Да излязат и да кажат почтено на народа, че структурата, не е програмата, а по какъв начин двамата си стоят и да си безчинстват. Каракачанов е компактно зад тила на Валери Симеонов в спора му с майките на деца и лица с увреждания. Това е гнусна борба ", добави още той.

" Проблемът е, че когато Бойко Борисов е в чужбина, а той постоянно е, тъкмо тези двамата са министър-председатели, а най-лошото е, че тъкмо тези двамата никой не ги е избирал. ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР