Кадри заснемат Мартин Божанов Нотариуса секунда преди да бъде убит. Мартин

...
Кадри заснемат Мартин Божанов Нотариуса секунда преди да бъде убит. Мартин
Коментари Харесай

Появи се снимка на Мартин Нотариуса секунди преди да умре

Кадри снимат Мартин Божанов Нотариуса секунда преди да бъде погубен. 

Мартин Божанов, прочут с прякора си Нотариуса беше разстрелян в сряда вечер. Трупът му е бил открит до кола на територията на 6-то районно.

Предполага се, че активността на Мартин е повода за убийството. От доста години той е подозиран в крупни имотни и други измами. Става първия клиент на комисията за конфискация на нелегално добито имущество „ Кушлев ". През 2008 година комисията му лишава 430 000 лв., откакто той е наказан за машинация с парцели. Забъркан бил в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата.

 По-рано през днешния ден стана ясно, че сигналът за убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е подаден в полицията със забавяне от 50-55 минути. „ Това е, което виждаме от охранителните камери, снимали самото ликвидиране. А сигналът е постъпил с такова забавяне от брачната половинка на Божанов, тъй като тя тогава го е установила. Свидетелите, които са чули изстрелите, не са алармирали в Министерство на вътрешните работи ". Това съобщи на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов във връзка следствието на убийството в София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР