кадри YouTube/Gravitas Ventures, Инсгарм/Григор ДимитровФилмът Дълбок страх“ (Deep Fear“), в

...
кадри YouTube/Gravitas Ventures, Инсгарм/Григор ДимитровФилмът Дълбок страх“ (Deep Fear“), в
Коментари Харесай

Трилър с бившата на Гришо Мадалина Геня бе обявен за най-тъпия филм по Нетфликс

кадри YouTube/Gravitas Ventures, Инсгарм/Григор Димитров

Филмът „ Дълбок боязън “ („ Deep Fear “), в който в основната роля се изявява Мадалина Геня, някогашната половинка на тенисиста Григор Димитров, е разгласен от почитателите на платформата „ Нетфликс “ за най-голямата тъпота, която са гледали.



Недоволството от приключенско-криминалния трилър е толкоз огромно, че притегли вниманието на английското издание „ Дейл мейл “, който посвети публикация на шумния му неуспех. За сюжета му може да се каже, че съчетава история за корабокрушение, трафик на дрога и дебнеща акула, която е под въздействието на кокаин.



В центъра на историята е Геня, която бедства в морето спуска се акваланг и се бори с бандити. Както отбелязва един от ядосаните почитатели: „ И през цялото това време гримът ѝ е съвършен, даже не се и размаза нитове един път “.



„ Дървената “ игра на румънската красавица е посочена като един от главните дефекти на кино лентата. Но това надалеч не е единствения проблем. „ Всички сме виждали неприятни филми по Нетфликс, даже ужасни. Но „ Дълбок боязън “ съставлява подобен цялостен неуспех на човешката креативност и професионализъм, че изисква да приемем машинно основано наличие “, това написа един от феновете в Х (Туитър).



„ Дейли мейл “ подчертава, че филмът Мадалина Геня е причина да стартира спор за това дали не е по-добре изкуствен интелект да написа сюжетите на филмите. Според тях „ Дълбок боязън “ е образец, че фантазията на основателите на кино са стигнали дъното и е време да се мисли за заменянето им с ИИ, който никога няма да се оправи по-зле.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР