Кадри: Свободна България, фейсбукПолитологът на ГЕРБ Стойчо Стойчев, се опита

...
Кадри: Свободна България, фейсбукПолитологът на ГЕРБ Стойчо Стойчев, се опита
Коментари Харесай

Политологът Стойчо Стойчев мина случайно през Ситняково и размаха пръст на протестиращите снощи

Кадри: " Свободна България ", фейсбук

Политологът на ГЕРБ Стойчо Стойчев, се опита да премине през мирно протестиращите, полицията на 100 метра не се намеси! " Така е озаглавено видео, оповестено във Фейсбук от " Свободна България ", написа " Актуално ".

Какво се случва обаче при срещата им? Стойчев размахва междинен пръст към протестиращите от колата си, откакто очевидно не бърза да се изтегли от блокадата при Румънското посолство. В същото време хора от блокиращите се пробват да потушат надигащото се напрежение при тази среща.

Чуват се и реплики от страна на политологът, свързван с ГЕРБ, като " Ела ми ", " Какво се криеш откъм гърба " към някои от протестиращите.

Кой е Стойчо Стойчев? " Доц. доктор Стойчо П. Стойчев е началник на Лабораторията за изборни системи и технологии (ЛИСТ) и учител по разбор на политическия риск и противопоставяне на проведената престъпност в катедра „ Политология “ на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Научна област и ползи: проведена престъпност, престъпни пазари, разбор на политическия риск, избори и прогнозиране ". Това написа за него в Уикипедия.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР