Кадри Нова ТВПоредното изпитание в Хелс китчън постави синия и

...
Кадри Нова ТВПоредното изпитание в Хелс китчън постави синия и
Коментари Харесай

Любимка на зрителите изхвърча от Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

Поредното тестване в Хелс китчън сложи синия и аления тимове в нетипична обстановка. Те трябваше да се състезават по двойки и да разчитат на помощта на сътрудниците си, с цел да могат да схванат своите предписания, носейки шумоизолиращи слушалки.

Като предписания разгадаха какво се желае от тях, само че осъществяването надалеч не бе равностойно. Както постоянно Чимидова прави каквото си желае.


`); break case width
Това е моя разновидност на скумрия плакия. Имаше сос, само че тавата беше доста огромна и когато взех решение да я извадя се получи това, само че пък мисля, че е вкусно, тъй като всичко съм пробвала. Този вид е доста добър, заоправдава се обстойно и нашироко шефката от Равда.

В чинията ти виждам надменност, его, виждам човек, който е решил да прави каквото си желае. Това е изрично не. Равда се срами от теб, бе отговорът на Ангелов, само че дамата не пада по тил.

Не ме е гняв, това е моето виждане за риба плакия.

Не остана ненахокана и топ готвачката Никол.

В чинията ти има толкоз мазньоч, че би трябвало да й върша липосукция.



Мъжете се показаха по-добре и сграбчиха успеха, вземайки реванш за загубата си в борбата за спалните по-рано тази седмица.

 

Добрата работа на тима на мъжете продължи и по време на вечерната резервация, където те демонстрираха страхотна работа в екип и хъс за победа, макар неразбирателството сред Чоткин и Димитър. При дамите обаче нямаше и помен от успеха им на предходната резервация, водена от Чоткин. Те не съумяха да издадат нито една поръчка на своите посетители, а Камелия, принцесата на  Лидия и темпераментната Чимидова бяха изгонени от кухнята от своите лични съотборнички.



Поредният изпъден участник от началник Виктор Ангелов обаче се оказа в последна сметка младата сладкарка от Русе Камелия. Тя бе измежду главните виновници за злополуката на аления тим по време на вечерната резервация и се елементарни както с куртката си, по този начин и с шанса да се състезава за огромната премия от 100 000 лева

Гръмкият й неуспех на станция сосове, както и множеството шансове, които Камелия получаваше до този миг не оставиха на началник Ангелов различен избор с изключение на да я лиши от куртката ѝ и шанса да продължи своето присъединяване в най-горещото кулинарно риалити в България.

 

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР