Кадри Нова ТВПетя Буюклиева намери кусури на всички, които представиха

...
Кадри Нова ТВПетя Буюклиева намери кусури на всички, които представиха
Коментари Харесай

Петя Буюклиева прекали с претенции в Черешката

Кадри Нова ТВ

Петя Буюклиева откри недостатъци на всички, които показаха вечерите си до момента в „ Черешката на тортата “. Освен мръщенето по манджите на другите, забележките й се простират и до облекло и конюнктура. Не спря да подлага на критика всички, изключително тези, които си признаха, че са употребили непозната помощ в приготвянето на вечерята.

Разбира се това се отразява и в оценките й към сътрудниците и току виж най-после тя да грабни плакета, тъй като няма да се самооценява.

Стилът й както тя споделя е класика, примесена с доза екстравагантност, захапа този път облеклото на домакинята Петя. Не го забелязах изключително в първите два тоалета, с които беше. Но може би в мислите й.
Външна реклама`); break case width
И продължи да мърмори във връзка с посрещането, дребните пропуски, които домакинята направи от терзание. Дори омаловажи жеста с подарък, който домакинята направи.

Подаръците са нещо обикновено. Да видите за на следващия ден какво аз съм приготвила.

На Анджи даже й стана неприятно от този непрестанен жлъч.

Петя даже стартира да ме изпитва във връзка с рецептите, само че аз не се поддавам на провокации.

И най-после с появяването на професионалния готвач избухна:

Писна ми към този момент. Аз мога да извадя 20 такива началник готвачи и да направя супер вечеря. Не е това концепцията, гневна съм.

Всичко това пристигна допълнително и на феновете пред екрана.

Тази Петя се оказа рискова да я забележим какво ще сготви на следващия ден несъмнено някое печено прасе тя на всички откри недостатъци досега

Ужасна е тази лелка-розова зелка! И ще завоюва, тъй като всички ще й дадат от сърце по 10 т. Моля, не я канете повече! Не съм гледала по-нагла, лицемерна и невъзпитата участничка!

С изключение на Петя Буюклиева и Теодора Стефанова всички са страхотни!Но тези недоволни от всичко дами скапват всичко!

Няма неприятен пиар! Очевидно Петя Буюклиева съумява да притегли вниманието щъм себе си и да вдигне рейтинга на предаването.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР