Кадри Нова ТВ: Кичка Бодурова отвърна на Капките след гавратаОтзвукът,

...
Кадри Нова ТВ: Кичка Бодурова отвърна на Капките след гавратаОтзвукът,
Коментари Харесай

Стана мазало: Кичка Бодурова отвърна на удара на Капките

Кадри Нова ТВ: Кичка Бодурова отвърна на Капките след гаврата

Отзвукът, който провокира артиста Христо Гърбов с имитацията си на Кичка Бодурова по никакъв начин не е „ мижав “. Много нейни почитатели скочиха да защитят идола си, надълбоко възмутени от пародията, която се получи на сцената.



Самата певица също взе отношение и не остана безучастна към случилото се.

Споделено от формалната страница на Kichka Bodurova – Разбрах за опита за реплика на моя облик. Доколкото си припомням това предаване заслужаваше името си - “Като 2 капки вода ”, тъй като имаше положителни попадения на ИМИТАЦИИ. Но очевидно, че гениите са се изчерпали и в този момент би трябвало да прибавят една думичка към името си- Пародия. Аз се гордея с моя живот и кариера, с любовта на хиляди, с моето семейство. И гледайки тази “пародия ”, аз доста се забавлявах. Но виждах тези, които участваха с букетчетата си като мравчици към микрофона, който не се ползваше сполучливо, без да мислят, че в действителност унижават себе си. Никой не може да изтрие нищо от това, което съм направила, нито премиите които съм донесла за България, нито може да понижи банковите ми сметки. Аз обичам Родината си, ще бъда вярна до дъно на моите почитатели и за тях издавам нов албум, 30ти подред, който ще показва на 1 юли в летен спектакъл Варна и на 17 юли в летен спектакъл Бургас. Мисля, че на никого не преча с тези 2 концерта.
/само 2, тъй като бях упрекната, че пристигам да взимам хляба на другите/



Трябва да кажем, че опитахме да поканим в шоуто и същинската Кичка Бодурова, само че телефонът й остана изключен, споделиха водещите. Мисия „ помиряване “ не беше сполучлива, макар желанието от страна на предаването.



Веселин Маринов показа, че от дълго време не се е смял по този начин.

Ти разви тези присъщи неща на Кичка по твоя метод и ги направи толкоз красиво и толкоз смешно. Заради това сме тук.
Върлите почитатели на певицата още веднъж потвърдиха любовта си към нея и приветстваха позицията й.


Поздравления за хубавият пост, г-жо Бодурова! Никой не може да отнеме това, което имате и което носите в сърцето и душата си – Любовта! Нашата обич е взаимна и безгранична! Очакваме Ви с неспокойствие вкъщи!❤️

Винаги ще Ви обичаме! Лигавщините на шоуто всеки ги усети! Не го виждам това шоу, само че поради Вас гледах. Голяма дивотия беше! Криворазбрана реплика на Христо Гърбов! Не си беше направил труда дори да научи текста.
Хора без морал не би трябвало да се пробват да
принизят нечие великолепие! Дори не ми бе смешно. То не бе опит за реплика, а пропита от тотална беззащитност подигравка.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР