Кадри Нова ТВ: Андре Токев се завърна в Hell’s Kitchen

...
Кадри Нова ТВ: Андре Токев се завърна в Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Цвети едва не припадна като видя шеф Андре Токев

Кадри Нова ТВ: Андре Токев се завърна в Hell’s Kitchen и най-щастлива от това бе Цвети

Титаните в кухнята шефове Михалчев, Токев и Ангелов ще правят оценка качествата на кандидат-готвачите

Все още неуспели да се приспособят към изискванията и условията в Кухнята на пъкъла, участниците ще бъдат хвърлени в ново предизвикателство. Шеф Ангелов показа двамата си най-хубави другари и сътрудници – началник Петър Михалчев и началник Андре Токев, които се включват в предаването.

Това не носи нищо положително за още ошашавените кандидат-готвачи. И сякаш не бе задоволително, а ги и изненадаха с новината, че в надпреварата влизат още осем техни съперници. Сред тях има даже участник в Hell’s Kitchen Бразилия. Друг пък е обучаван от сю-шеф на Гордън Рамзи, трети работил в ресторант на Джейми Оливър.

Крайно време е да пуснем акулите в аквариума с цаца, по този начин дефинира влизането на нови участници началник Ангелов. Осем кулинари на международно равнище. Вие сте осем, местата са единствено четири. Битката на титаните стартира.

Старите към този момент участници изгледаха с огромен интерес представянето на новите претенденти. Това, което демонстрираха те обаче, вкара много напрежение и боязън. Конкуренцията стана много сериозна.

Единствената щастлива готвачка е Цвети от Враца. Сбъдна се фантазията й да види идола си началник Андре Токев онлайн и освен това, даже да го прегърне.

Всичката тази информация докара голям стрес на участниците, които към този момент мислеха, че конкуренцията им е добре позната. Но мощните поръчки, които дават новите попълнения ще извърнат кухнята с главата надолу.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР