кадри Нова телевизияНапоследък в екипа на Гала в На кафе“

...
кадри Нова телевизияНапоследък в екипа на Гала в На кафе“
Коментари Харесай

Джуджи награби грозно Станислав в кухнята на Гала

кадри Нова телевизия

Напоследък в екипа на Гала в „ На кафе “ се усеща много напрежение. Само можем да подозираме какво е то зад кулисите, откакто се усеща толкоз осезаемо в ефир.



Ясно се усеща да вземем за пример, че Дарко Ангелов се пробва да излезе от облика на лигавия и слабоумен клоун, който си построи с години. Писателят и интернет драскач Жоро Блажев пък се бори да почисти облика си на обезсърчителен нърд и цялостно дърво.
`); break case width


Опитът му да прави актьорски скечове е съвсем толкоз трагикомичен, колкото и на Дарин да изнася в ефир сериозна информация.



Във вторник заран обаче премията за некомпетентност в ефира отива без подозрение при Джуджи, приятелката на Гала. Личната им връзка е причина феновете да слушат от време на време псевдонаучните брътвежи от Деляна Маринова, стартирани като „ неразрешени “ мистерии.



Появата на Джуджи беше съвсем скандална. Тя намерено флиртуваше с спечелилият от предния сезон на „ Хелс Кинтчън “ Станислав Иванов. Младият готвач философски понесе лиготиите на приятелката на шефката си, с цел да не рискува мястото си в предаването.



След рубриката си, Джуджи си откри мотив да остане в кухнята на „ На кафе “, с цел да покаже по какъв начин се прави мазна баница с 8 яйца. Приятелката на Гала не се отхвърли нахално да смъква Станислав, даже когато той поздрави майка си от екрана за рождения ѝ ден съвсем по детски чаровно.



Джуджи изпълни ефира с смях и двусмислени реплики от вида „ обичам да мачкам яйца “, „ доста си подам да хапвам сурово месо “ и така нататък В един миг Гала чак се засрами и безусловно заби в чело в масата. Това обаче въобще не обезкуражи Джуджи, която в последна сместа просто си награби Станислав, каквато очевидно ѝ беше концепцията през цялото време.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР