Кадри: Нова телевизияТази вечер стана ясен един от двамата участници

...
Кадри: Нова телевизияТази вечер стана ясен един от двамата участници
Коментари Харесай

Старейшините пратиха Виктория на последната елиминационна битка

Кадри: " Нова телевизия "

Тази вечер стана явен един от двамата участници в последната елиминационна борба преди обединяването на племената в " Игри на волята ".



Старейшините изгубиха първия за седмицата номинационен дуел против Гладиаторите и отидоха на съвет, с цел да излъчат индивида, който ще играе за оцеляването си в петък.

Най-много гласове събра Виктория, за която вота си дадоха капитанът Краси Дунев, който е с два гласа, както и Момчил и Денислава. Те се оправдаха с това, че тя се е показала най-слабо на днешната борба, в която тимовете си прехвърляха от разстояние вода от кофи. Те не се трогнаха от думите на водещата Ралица Паскалева, която им сподели, че и други постове са били зле.



Самата Виктория гласоподава за Момчил, както направи и Михаил. Обосновката на двамата беше, че той е можел да победи Мартин във втория стадий на борбата, само че не е съобразил вярно какво да направи в решаващия миг.



Преди съвета самата Виктория, както и Михаил се бяха предложили за номиниране. Аргументите на първата бяха точно поради слабото й показване на нейния пост, а плувецът сподели, че желае да отиде на елиминационна борба, той като до момента не е ходил.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР