Кадри: Нова телевизияСиромашко лято ни очаква след няколко дни обяви

...
Кадри: Нова телевизияСиромашко лято ни очаква след няколко дни обяви
Коментари Харесай

Ники Василковски: Сиромашко лято с високи температури след броени дни

Кадри: " Нова телевизия "

Сиромашко лято ни чака след няколко дни разгласи в студиото на утринния блок на " Нова телевизия " синоптикът Николай Василковски.

" Имаме един интервал, който е с малко повече облаци и превалявания - от вторник до петък. Валежите ще бъдат най-вече в Западна България, като по-съществените количества ще са в Югозапада. Няма да са трагични превалявания като стихии гръмотевици, този интервал мина. Във вторник и и сряда те ще са по-видими. Четвъртък-петък ще се покаже слънцето. В събота и неделя стартира стопляне, което ще основава условия за утринните мъгли. Този по-топъл въздух ще ни сътвори сиромашко лято, което ще стартира от 16 до 22-23 октомври. От 19 до 21 октомври чакаме високи температури, които не на всички места ще са 30 градуса, само че в централната част на Дунавската низина, обичайно в Югоизточна България - в Сандански, в Петрич, ще има такива високи температури ", сподели той.



" Ако беше малко по-топла водата в морето щеше да има отлични условия за октомврийско море. На 22 октомври ще премине един леден фронт, който в случай че всичко се резервира по този метод, ще има условия за гръмотевични стихии в Централна, а и Западна България. Дори може да се чакат градушки ", приключи синоптикът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР