Кадри: Нова телевизияПо необичаен начин започна днешното издание на На

...
Кадри: Нова телевизияПо необичаен начин започна днешното издание на На
Коментари Харесай

Вкараха Дарин Ангелов с белезници като куче в На кафе

Кадри: " Нова телевизия "

По необикновен метод стартира днешното издание на " На кафе " по " Нова телевизия ". Гост в предаването е актрисата Неда Спасова, облечена в униформа на ГДБОП.

В началото Гала изрази задоволството си, че титулярният член на панела Дарин Ангелов отсъства. В този миг обаче Спасова разкри, че е малко по служебни аргументи, стана от масата и сподели, че ще докара един палавник. След това тя отиде зад паравана и след сериозен гръм и тропот вкара в студиото точно сътрудника си от сцената Дарин Ангелов, само че на четири крайници и с белезници.



" Дарин Ангелов е упрекнат за всяване на ужас, когато има красиви дами. И разпространение на лъскави транспортни средства. Имате право да мълчите, имате право на юрист. Ако не разполагате с подобен, ще ви бъде назначен длъжностен подобен ", сподели " служителката на реда ".

В този миг се включи и Гала: " Аз мога ли да сезирам прокуратурата за още неща и провинения на Дарин. Има много ".

" Аз хубаво ще мълча, само че при мен простотията е като кашлицата. Колкото и да я стискаш, постоянно идва един миг, в който тя излиза ", разяснява на собствен ред " арестантът ".

" Тъй като е понеделник и аз съм великодушна, ще поема ролята на прокурор и ще снема обвиняванията ", добави Гала, след което белезниците на Дарко бяха свалени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР