Кадри: Нова телевизияОще един участник напусна Игри на волята тази

...
Кадри: Нова телевизияОще един участник напусна Игри на волята тази
Коментари Харесай

Виолета изхвърли Цвети от Игри на волята и през сълзи обяви: Извинявам се на предаването!

Кадри: " Нова телевизия "

Още един участник напусна " Игри на волята " довечера. Това е международната шампионка по калистеника Цвети Станева. Тя загуби елиминационен двубой против бизнесдамата, живееща в Америка - Виолета Стайкова.



23-годишната участничка бе пратена на борба, откакто получи пет гласа на номинационен съвет. 47-годишната й съплеменничка в " Гладиаторите " пък отиде на двубой по длъжностен път, откакто бе изловена в нарушаване - да си подсказва с щерка си Денислава от " Старейшините " за това кого ще пращат на номинации племената.

Днес двете трябваше да си изберат по един асистент за борбата. Иван Рълев защитаваше Виолета, а Крум Стоянов - Цвети.



Рълев съумя да завоюва битката, в която трябваше да се подрежда пъзел за време, като посред всяка сесия трябваше да се обръща 80-килограмова гума по няколко пъти. 



Така Виолета получи преимущество в същинската борба с Цвети. Едно от трудностите бе да се вкарат четири топчета в цел, като по-възрастната участничка имаше с едно по-малко. В дуела им имаше и други съставни елементи като плуване, пукотевица и минаване на ръце през въздушно затруднение. 



В последна сметка Виолета се оправи по-добре и изхвърли Цвети от шоуто. Тя се извини на продукцията за това, че е сбъркала и мамила.



" В живота не върша такива работи. Не върша саботажи, а се боря. Аз съм на 47 години и би трябвало да бъда образец. За това се оправдавам и благодаря, че ми дадохте втори късмет ", сподели тя през сълзи.



Така в риалитито останаха 14 души - " Старейшините " Мастагарков, Дунев, Мартин, Виктория, Оряшкова, Михаил, Денислава и Момчил и " Гладиаторите " Рълев, Радо, Виолета, Теодора, Крум и Калоян.

При успеха си над Крум пък Рълев получи също и 30 гроша, както и правото единствен да отиде да залага на съботните борби сред претенденти за сезон 6 и All stars-а.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР