Кадри: Нова телевизияМартин Николов-Елвиса продължава напред в Игри на волята,

...
Кадри: Нова телевизияМартин Николов-Елвиса продължава напред в Игри на волята,
Коментари Харесай

Милионерът Мартин спечели най-чаканата битка в Игри на волята

Кадри: " Нова телевизия "

Мартин Николов-Елвиса продължава напред в " Игри на волята ", откакто завоюва една от най-чаканите борби този сезон - против огромния му зложелател в риалитито Виолета Стайкова.



Двамата се изправиха в пряк конфликт за Топ 6 на предаваното по " Нова телевизия " предаване. Цял сезон те са отявлени врагове като по този начин и не откриха общ език между тях.



Междувременно, се трансфораха и в едни от любимците за номинации преди вчерашната игра, която бе изгубена от Виолета и тя автоматизирано бе пратена на борбата за оцеляване. Представяният като милионер Мартин пък събра най-вече гласове на номинационния съвет и по този начин се изправи против нея за мястото си в предаването.



Двамата минаха през тежко многокомпонентно трасе.



По време на силовите трудности Елвиса набра сериозна преднина пред дъщерята на именития вратар на " Левски " Стефан Стайков-Заека.



Във финалната фаза трябваше да подреждат дискове един върху различен.



Кулата на Николов няколко пъти падна и в един миг и Виолета пристигна. В последна сметка Николов се оправи по-добре, надмина я с шест диска, и победи като победител, а Виолета си потегли към у дома.



" За мен беше извънредно наслаждение да играя с нея. Радвам се, когато има мислещи хора в " Игри на волята ". Не всичко е тичане, мъкнене и носене ", сподели Мартин след края на борбата.



" Аз към момента не те одобрявам ", отвърна му с усмивка брокерката на недвижими парцели в Съединени американски щати и двамата се прегърнаха. 

 Той призна още, че не е изразил бурно насладата си, защото е желал да резервира достолепието й, тъй като макар възрастта й се е показала доста мощно на арената.

Така на финалната права на риалитито останаха Момчил, Мастагарков, Рълев, Дунев, Денислава и Мартин.



Любопитното е, че преди да отидат на борба довечера с Мартин, Виолета сподели на щерка си Денислава, че в случай че не се върне тя би трябвало да продължи играта и идващите номинирани да са Момчил и Дунев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР