кадри Нова телевизия, Фейсбук/Игри на волята, Истаграм/Иван РълевОт един от

...
кадри Нова телевизия, Фейсбук/Игри на волята, Истаграм/Иван РълевОт един от
Коментари Харесай

Рълев награби Дунев

кадри Нова телевизия, Фейсбук/Игри на волята, Истаграм/Иван Рълев

От един от най-харесваните от феновете играчи в „ Игри на волята “ Иван Рълев се трансформира в най-голямото отчаяние единствено за една вечер. Изборът му на премия след извоюваната капитанска борба с олимпиеца Краси Дунев, тотално промени позитивното мнение на публиката.

Масово в обществените мрежи се леят мнения, че продуцентите и сценаристите дават прекомерно огромно преимущество на зъботехника, за който още първоначално изтече информация, че печели този сезон.


Между другото Рълев пусна в обществените мрежа и настояща фотография с Дунев.
Заради сринатия в предаването престиж на олимпийския медалист, това по никакъв начин не оказва помощ на любимеца в „ Игрите “ да стане по-симпатичен на повече хора.

След капитанската победа, на процедура Рълев стана вечен и недостижим до самия край. Освен Огърлицата на Безсмъртието, той разполага и със Сабите на Спасението – различен скришен талисман, който му дава имунитет.



Зрителите правят оценка мощната игра на Иван, само че са разочаровани от избора му. Алтернативата беше той да получи преимущество и за двете идни борби за Гладиаторите, което на процедура значи цялото племе да влезе във финала. Рълев обаче дръпна едно опрощение, че „ същинските “ Гладиатори като Крум, Калоян и Радо към този момент отпаднаха и той към този момент не е предан към аления тим.



„ Откакто Мартин е в племето, племе няма “, съобщи капитанът на Гладиаторите, който е последният оживял от напълно мъжкото племе, които сякаш щеше да размаже всички. Той е един от дребното играчи, които не подценяват Марто Елвиса, който не свети в борбите, само че постоянно се показва в тях по-добре от упованието.
Щедрият Момчил е харесван доста повече
Изборът на Рълев го сложи в доста неизгодна позиция по отношение на главния му противник Момчил. Момчи съвсем постоянно при извоювани самостоятелни борби избира премията да е за племето, в което е, а не персонално преимущество. На този декор това, че Рълев се погрижи единствено за себе си – той отхвърли и опцията да занесе месо в Стопанството, където племето яде единствено фасул, картови и ориз, го трансформира в лакомец в очите на феновете. Някои са толкоз разочаровани, че започнаха да настояват, че Иван Рълев в действителност не е и толкоз добър в борбите, а те са нагласени от предаването в негова изгода.



Всъщност, Рълев си отличен на арената, само че Момчил е доста по-добър психолог. С държанието си той съумя да завоюва благосклонностите на феновете. За това да вземем за пример му се разминава всякога, когато се пробва да послъгва на арената. А това става в съвсем всяка борба, само че феновете избират да не виждат.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР