Кадри на ГЕРБ, включително такива, които са били освободени от

...
Кадри на ГЕРБ, включително такива, които са били освободени от
Коментари Харесай

Йордан Терзийски, ПП-ДБ: ГЕРБ искат да трудоустроят свои кадри в регулаторните органи

Кадри на ГЕРБ, в това число такива, които са били освободени от предходни постове, се пробват да бъдат трудоустроени на работа в регулаторните органи. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Йордан Терзийски по Нова нюз. Той изясни, че това е една от основите за спора сред обединението и ГЕРБ, която докара до евакуиране на пленарната зала.

Според Терзийски има късмет за стабилизиране на болшинството зад постоянното държавно управление. Той разяснява, че се надява контактите сред ПП-ДБ и ГЕРБ да се възобновят. По думите му, постоянният кабинет има голям капацитет. По мотив коментара на Бойко Борисов, че до ротация няма да се стигне, тъй като държавното управление надали ще оцелее до нея, депутатът съобщи, че водачът на ГЕРБ основава интриги и си мени мнението по два пъти дневно.

ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане ” командват в пленарната зала и има заплаха центърът на властта да се върне там, където беше преди, по този начин Терзийски изясни днешното овакантяване на Народното събрание.

Народният представител беше песимистичен, че връзките сред партиите в болшинството може да се оправят с сключване на публично съглашение. Според него откакто се нарушават кардинални сделки по законодателната стратегия, то формалното вдишване на отговорност няма да помогне.

Терзийски разяснява и думите на президента Румен Радев, който съобщи, че политици с дребна електорална поддръжка не би трябвало да диктуват външната политика на страната. “Г-н Радев привикна да ръководи страната ”, сподели депутатът от ПП-ДБ. Той добави също, че не знае какво има поради президента за слабата поддръжка на партиите в Народното събрани. “В Народното събрание има едно доста устойчиво евроатлантическо болшинство, най-малко в случай че се слушат позициите на партиите ”, сподели Йордан Терзийски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР