кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия

...
кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия
Коментари Харесай

Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/ “Флагман “: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на дребния си пръст от бала

Абитуриентите нямали цели и проекти за живота след учебно заведение?

Не е правилно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от държанието на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в обществените мрежи, надалеч не се отнася за всеки.

Пример за това е един завършващ възпитаник, който единствено са няколко минути изложи целия си проект по какъв начин да реализира триумф, благосъстояние и авторитет.

Абитуриентът е Петър от Френската гимназия в Бургас и той съвсем се обиди на кореспондентка на „ Флагман “, която го попита какво счита да учи след междинното си обучение.



„ Ще изучавам?! Няма да изучавам на никое място, стартирам да работя крепко, бизнес, с отдел продажби строителство се занимавам! “, това съобщи решително Петър.

Той притегли вниманието на изпращането си с смелия и леко нетрадиционен, само че много грациозен тоалет.



„ Ще го развия и ще стана милионер! “, това изясни зрелостникът за първия си обект. Е

дно е несъмнено, на младежа с изключение на проект за живота, не му липсва и убеденост с дамите.

Той да вземем за пример непосредствено сподели на репортерката, че може да ѝ направи отстъпка в новата постройка, в случай че се схванат.

„ За теб, красавице, можем да измислим освен това “, по този начин се изрази флиртаджийски настроеният абитуриент.



Реакцията на дръзките изявления на мечтаещия за милиони незабавно провокира всеобщ яд измежду хора, които към този момент са се опарили от същинския живот.
Прогнозите им са ясни – през днешния ден зрелостниците са царете на Слънчака, на следващия ден ще са измежду личния състав в някой от хотелите му на най-ниската заплата.
 

Има и хора, които гледат обаче на изявленията на Петър напълно по различен метод и са сигурни, че той приказва с подигравка, имитирайки „ героите “ на съвремието ни. Ето какво разясняват те:

„ Абе хора, стига с тоя хейт, децата са превъзбудени и щастливи. Момчето иронизира днешните полезности и се майтапи. Успешно бъдеще и реализация на всички деца! “

„ Дано да му се случат нещата, само че на тази възраст това което мислиш рядко дава отговор на нещата в бъдещето, особенно в нашата неповторима страна “

„ Ей, доста завист бе хора! Ама гледайте си личния живот и оставете децата на мира!!! “
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР