Кадри: БТВМного добра игра в Стани богат“ направи мениджърът по

...
Кадри: БТВМного добра игра в Стани богат“ направи мениджърът по
Коментари Харесай

Любимият на Дулсинея спря участник за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ

Много добра игра в „ Стани богат “ направи мениджърът по качеството в огромен цех Диян Димитров. Той започва още в петък, а довечера продължи с въпрос за 3000 лв.. Преди да го чуе той заключи сумата като втора сигурна.



Ники Кънчев го попита „ Какъв надпис стои на тавана на Тържествената зала в Паметника на Бузлуджа? “, а вариантите, които му даде, бяха „ 9 септември 1944 година “, „ 1300 години България “, „ Пролетарии от всички страни, съединявайте се “ и „ Българо-съветска дружба “.
`); break case width


Участникът разкри, че е ходил и си спомня, че е надписът за пролетариите. Маркира точно този вид и по този начин продължи напред в играта.



„ Кое от изброените имена не е име на село в България? “, бе идващото запитване, а опциите – Недоклан, Държава, Карфиолово и Гърло. Диян призна, че е чувал Недоклан, само че не можа да реши кой е правилният отговор. Затова повика брачната половинка си Даниела от публиката, която го насочи към Карфиолово, защото карфиолът не бил българска просвета. Той й се довери и това се оказа вярно решение.



След това Димитров отвори въпрос за 10 000 лв.: „ Как се споделя обичаният на Дулсинея дел Тобосо? “ – Алонсо, Идалго, Фернандо или Санчо. Участникът сподели, че прави връзка със Сервантес и Дон Кихот, като бил чел книгата като възпитаник. „ Имам спомен, че Идалго е бил възлюбеният на Дулсинея. Аз мисля, че бих рискувал и отбелязвам отговор Идалго “, безапелационен бе той, само че Ники Кънчев го разочарова, че правилно тук е Алонсо.



Така мъжът си потегли с 3000 лв. от присъединяване си.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР