Кадри БТВВсички епизоди излъчени досега от Бригада нов дом“ бяха

...
Кадри БТВВсички епизоди излъчени досега от Бригада нов дом“ бяха
Коментари Харесай

Калин от „Бригада нов дом“: Алекс ми остава в сърцето

Кадри БТВ

Всички епизоди излъчени до момента от „ Бригада нов дом “ бяха доста прочувствени, само че този в който бригадата оказва помощ на самотната майка Даниела и страхотния Алекс в действителност сграбчи сърцата на мнозина.

Въпреки, че съм участвал на всички епизоди, виждам ги за първи път, а и си признавам, че и аз поплаквам. Момчетата от бригадата също ми споделят, че има епизоди, в които просто не могат да се сдържат.


`); break case width
Чувствам се задоволен от цялото това нещо, което сме свършили. Алекс е едно момче, в което аз до известна степен припознах себе си, тъй като той е разпален по риболова в това време и спортува. Детството му изобщо не е леко, само че все още е намерил верния път. Спомням си на неговите години какъв брой бях разпален аз по риболова. В епизода видяхме, какъв брой доста се зарадва на срещата с един негов кумир и това няма по какъв начин да не те допре и съм доста благополучен, че успяхме да го зарадваме, с бащинско възприятие споделя за него Калин.

В началото бяхме напълно съсредоточени в работата, тъй като да създадем ремонт за това малко време е съвсем задача невъзможна.
Знам, че доста фенове не имат вяра, че това в действителност се прави за 5 дни, само че това е реалност.


Когато започнахме да се сблъскваме с историите на хората несъмнено имаше извънредно прочувствени моменти. Това е една цялост от страсти, само че 90% от нещата са позитивни и съм доста благополучен, че станахме част от това нещо.

Обещал съм на Алекс да го повеждам на риба. Това е нещо, което той чака с неспокойствие, само че да стане топло. Има хора, с които поддържаме връзка и благодарностите не стопират. Това е една мощна мотивация за нас.

Калин Евтимов показа, че и за момент не се е поколебал да одобри предлагането да вземат участие той и бригадата.

Това е една идея, за която се раздадохме на най-много. Няма по какъв начин да останеш апатичен, когато се сблъскаш с всичко това.

Работата в бригадата управлява той, като пробва да прави строга организация, с цел да могат да свършат в точния момент. Калин показа, че получават хиляди похвали и позитивни мнения за това, което вършат и се надява да могат да продължат и в нов сезон.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР