Кадри: БТВТази вечер в Стани богат“ играта си от вчера

...
Кадри: БТВТази вечер в Стани богат“ играта си от вчера
Коментари Харесай

Ники Кънчев се ядоса и сложи на място самоуверен участник

Кадри: БТВ

Тази вечер в „ Стани богат “ играта си от през вчерашния ден продължи Йоан Пандушев от Перник. Участникът бе дал отговор на първите пет въпроса, а през днешния ден първоначално му бе заложен следния:



„ Коя значима дата в този момент не е формален празник и неработен ден? “ – 3 март, 6 май, 6 септември или 10 ноември. Той се сети, че на 3 март се отбелязва Освобождението на България, само че сподели, че не помни по кое време е Гергьовден и дали се почива тогава.
`); break case width


Затова реши да извика брачната половинка си Мануела от публиката. Тя пък показа, че Гергьовден е на 6 май, а 10 ноември не й приказва нищо. Затова и мъжът й маркира точно този отговор и той се оказа правилен.



Въпросът за 1500 лв. бе: „ Коя легенда на българското кино е родена на територията на днешна Сърбия? “ – Стефан Данаилов, Григор Вачков, Джоко Росич или Ицхак Финци. Тук участникът много непремерено сподели: „ Ицхак не знам кой е. Ако беше легенда, можеше и да съм го чул “. В този миг водещият Ники Кънчев очевидно се ядоса и му отговори: „ В твоите очи не е легенда “.



„ Ами нали знаеш – като не е в моите очи, не е на ничии “, опита се да се отбрани Пандушев, само че не съумя да замаже непремереното изявление за участвалия в съвсем 100 кино лентата и огромен брой театрални постановки артист.

„ А по този начин! Здрава пернишка логичност “, отвърна му с подигравка Кънчев.

В последна сметка Йоан маркира Джоко Росич и по този начин продължи напред.



Последва питането „ Какво животно е изобразено на обложката на така наречен „ черен “ албум на Металика? “ – куче, кон, лисица или змия. „ Това ми е най-противният техен албум, но съм го чувам. D – змия “, уточни Пандушев и продължи напред в играта.



След това заключи 3000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе: „ Кой книжовен класик през 1942 година получава държавно отличие от норвежкия крал Хаакон VII за романа „ Луната залезе “? “ – Джон Ъпдайк, Джон Стайнбек, Джордж Бърнард Шоу или Албер Камю.

„ Тук Стайнбек не е с безспорна сигурност. Защото знам всичко, което е написал Стайнбек. Аз го чета от 11-годишен “, сподели участникът, след което бе запитан от Кънчев: „ Как приключва тогава романът „ На изток от парадайса “? “



„ Ами не го не съм го… не си припомням “, отговори перничанинът. В последна сметка той сподели, че рискува с Джорд Бърнард Шоу, без да се съобрази с напомнянето на Кънчев, че играе за сигурна сума и има още два жокера.

„ Да забележим дружно правилният отговор! Човекът, за който знаеш всичко – Джон Стайнбек “, сподели му Кънчев и по този начин Йоан си потегли с 500 лв. и два жокера „ в джоба “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР